Ana Manşet Reklam

Güncel

Acutaş Petrol'de yenilikler başladı

Uzun yıllardır Doğan Caddesi'nde hizmet veren Acutaş Opet Petrol, müşteri memnuniyeti noktasında önemli yeniliklere başladı.

27 Ocak 2021 Saat: 19:16
Gülden Gökçe Meriç, Opet, Acutaş Petrol, Gölge Gazetesi, Gebze
Acutaş Petrol'de yenilikler başladı

İstasyonda İdari değişime giden Acutaş Petrol'ün Genel Koordinatörlüğüne deneyimli işletmeci Gülden Gökçe Meriç getirildi. Gebze Güzeller Mahallesi'nde bulunan Acutaş Opet'te gerçekleşen yenilikler kısa sürede kendini hissettirirken, müşterilerin de ilgisini görmeye başladı.
Genel Koordinatör Gülden Gökçe Meriç, önümüzdeki günlerde müşterilere özel indirim kartı vereceklerini, ''Acutaş Kart''la ekstra hizmetler kazandıracaklarını söyledi. Petrol indiriminin yanısıra araç yıkama hizmetlerinden de müşterilerin avantajlarla yararlanacağına dikkat çeken Meriç, ''Yeni yönetim ve yeni hizmet anlayışımız takdir görmeye başladı. Müşterimiz aracına yakıt alırken istediği kadar çay veya kahve ikramımızdan yararlanabiliyor. Personellerimiz sektörel eğitimden geçirildi. Özellikle pandemi kuralları istasyonumuzda had safhadadır. Hızlı pompa tekniğimizle yakıt takviyesi daha kısa sürede yapılıyor, müşterimiz ayrıca zamandan da kazanıyor. Araç yıkama bölümümüzde ise süreyi uzatıp ücreti indirdik. Opet Acutaş Petrol'de müşteri memnuniyeti için sürpriz yeniliklerimizde olacak. Aracını ve kesesini düşünen herkesi bekliyoruz. '' şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑