parkinnn

Güncel

AK Parti Başkanı Kaya: Sıkmadığımız el kalmadı

Görevde bir yılı geride bırakan AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı basının karşısına çıktı.

20 Eylül 2021 Saat: 17:42
AK Parti Başkanı Kaya: Sıkmadığımız el kalmadı
AK Parti Başkanı Kaya: Sıkmadığımız el kalmadı

İlçe Başkanı Recep Kaya, bir yıllık çalışmalarını anlatırken , Gölge'nin sorusu üzerine '' Kocaeli'de en başarılı mıyız bu önemli değil, önemli olan bu çalışma tempomuz ve başarılarımızla en sonda bile olsak önmli değil. Gebze için çok çalışıyoruz, belediye ile çok iyi ilişkilerimiz var. Bize ulaşan her sorunu anında çözüyoruz. '' dedi.

Arapçeşme Bilim ve Kültür Merkezi'nde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kahvaltıda basınla bir araya gelen Başkan  Recep Kaya, iki saati aşkın süren toplantıda oldukça iddilalı konuştu. Muhalefetin AK Parti'nin yüzde onu kadar çalışamadığını ileri süren Kaya, ''AK Parti 'mizin saha çalışmaları, ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri hiç bir siyasi partide yok. İddia ediyorum bizim çalışmaların yüzde onu onlarda yok.'' dedi.

Toplantı salonunda bir yıllık faaliyetlerini sinevizyonda gösteren Recep Kaya, daha sonra çarpıcı ve iddialı açıklamalrda bulundu. Ardında nda  basın mensuplarının sorularını  yanıtladı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya , 25 yıllık denetim ve tecrübeye sahip olduğunu, yönetim kurulunun abisi olduğunu, pek çok meseleyi abi ve tecrübe ruhuyla çözdüğünü dile getirirken de, ''Kadın kollarımız, gençlik kollarımız çok başarılı. Günün neredeyse yirmi dört saati çalışıyoruz. Elini sıkmadığımız, gönlüne girmediğimiz, kapılarını çalmadığımız kalmadı. Pazar günlerini aileme ayırıyorum, o gün evde ailemle olurum, geri kalan günler teşkilatımın emrinde, hizmetindeyim. Birbirinden değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızla Gebze'miz için, teşkilatımız için çok çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın telkinleri doğrultultusundayız.'' şeklinde konuştu.

Bir yılın nasıl geçtiğini anlayamadıklarını belirten Kaya, AK Parti teşkilatlarının her an seçime hazır olduğu mesajını verdi. Bütün mahallelerde sandık görevlilerinin hazır olduğunu, nereden ne kadar oy alacaklarını bildiklerini vurgulayan Kaya, Ana Kademe- Gençlik- Kadın Kolları ve Mahallelerle uyumlu bir teşkilat yapısının olduğunu ileri sürdü.

3 BİN 168 TOPLANTI

 Gruplar halinde istişare toplantı yaptıklarını, geçmiş yönetimlerle buluşmalarla düzenleyip, fikirlerini aldıklarını ve eski kavramı gütmeden herkesi teşkilat çalışmalarına dahil ettiklerini vurgulayan Kaya, bir yıl içinde AK Parti teşkilatlarının pandemiye rağmen 3 bin 168 toplantı gerçekleştirdiğini açıkladı.

SEÇMENİMİZİ MUHAFAZA EDERSEK İKTİDAR OLURUZ

Gebze’de 5 Başkan 1 arada çalışma programıyla bütün esnafın kapı kapı dolaşılarak ziyaret edildiğini ve sorunların uzun uzadıya dinlenildiğini ifade eden Kaya, 660 hane 660 yeni üye çalışması kapsamında her akşam üyelerin evlerine konuk olarak yeni üyeleri bünyeleri kattıklarına söyledi. Kedileri için esas olanın AK Parti seçmenini konsolide etmek olduğunu dile getiren Kaya, “Biz kendi seçmenimizi muhafaza ettiğimiz takdirde zaten seçimi kazanıyoruz. Seçmenimizi koruduktan sonra bize oy vermeyen seçmenleri ikna etmeye çalışıyoruz. Erken seçim diye bir gündem yok. Ancak AK Parti teşkilatları biten bir seçimin ardından yenisi için hemen çalışmaya başlar.'' dedi.

SEDAŞ SORUNUNUN FARKINDAYIZ

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, özetle şu görüşleri dile getirdi; ''Bütün teşkilat mensuplarımız sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanacaklar. Bugün önümüzde sosyal medya gerçeği var. Gebze’de gündem olması gereken konuları da sosyal medyadan teşkilatlarımız ulusal gündeme taşıyacaklar.Kapanma sürecinde bazı esnafların tepkisiyle karşılaşsakta birkaç istisna dışında olumlu tepkiler alıyoruz. Bu süreç hepimizi yıprattı, herkese zararları oldu. Ama 2022 Türkiye için bambaşka bir yıl olacak. Esnaf battı, ekonomi çöktü diye yaygara koparanlara bakmayın, biz işin kaynağındayız. Şu anda esnafın yüzü eskisi gibi gülmeye başladı. SEDAŞ'la alakalı bize de bazen şikayet geliyor, farkındayız. Gerekli görüşmeleri yapıyoruz, SEDAŞ sıkıntılarını çözeceğiz.''

Gölge Genel Yayın Yönetmeni Ercan Sarıçam ile Genel koordinatör Gül Akdemir'inde hazır bulunduğu toplantı sonrası İlçe Başkanı Kaya, basın mensuplarına günün hatırası olarak hediyeler takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑