parkinnn

Siyaset

AK PARTİ GEBZE SAHADA

AK Parti Kocaeli kurmayları, yarın dev kadroyla Gebze’de gövde gösterisi yapacak. 2023 seçimlerine bir yıldan daha az bir süre kalmasının ardından ülke sathında çalışmalarına hız veren AK Parti Teşkilatları, Gebze’de yarın üst düzey isimlerle esnaf v

28 Temmuz 2022 Saat: 17:51
AK PARTİ GEBZE SAHADA
AK PARTİ GEBZE SAHADA

AK PARTİ GÜÇLÜ KADROYLA GEBZE’DE SAHADA
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya tarafından yapılan açıklamada, yarın ki dev halk buluşmasına İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in öncülüğünde Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik kolları Başkanları, Meclis Üyeleri, önceki dönem ilçe Başkanları, Milletvekilleri ve teşkilat mensupları da katılım gösterecek. Gebze’yi arşınlayacak dev kadro, esnaflarla hasbihal edip, vatandaşın görüşlerini alarak kentin nabzını tutacak. Dev halk buluşması öncesi Gebze İlçe Başkanlığı’nda saat 11.00’de düzenlenecek basın toplantısında ise gündeme dair değerlendirmeler yine aynı kadroyla gerçekleştirilecek.
TARLADA İZİ OLMAYANIN HASATTA YÜZÜ OLMAZ
Gebze’de göreve geldikleri bugüne uyguladıkları “5 Başkan bir arada” saha çalışmasının formatını geliştirerek, kadroyu güçlendiren İlçe Başkanı Recep Kaya, “AK Parti bütün kademeleriyle her zaman halkın içinde ve sahada olan bir teşkilat yapısına yapıp. Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, parti teşkilatlarımız bu tür esnaf ve vatandaş ziyaretlerini her zaman gerçekleştiriyor. Ancak bu kez diğerlerinden farklı olarak kadroyu geniş tutarak daha çok insana ulaşmayı hedefledik. Geçmişte olduğu gibi yarında sahada aldığımız izlenimleri Genel Merkez düzeyine taşıyacağız. Gücünü halkından alan AK Parti hareketi, hiçbir zaman vatandaşından kopmayarak geleceğe yürümeye devam edecektir.
Biz tarlada izi olmayanın hasatta yüzü olmaz anlayışıyla hareket eden bir partiyiz.”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑