parkinnn

Güncel

AK Parti kurmayları Darıca’da saha çalışmasına çıktı!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Milletvekilleri ve Darıca ilçe yönetimi dün tam kadro sahaya inerek vatandaşı dinledi.

30 Eylül 2022 Saat: 16:22
AK Parti kurmayları Darıca’da saha çalışmasına çıktı!
AK Parti kurmayları Darıca’da saha çalışmasına çıktı!

Program öncesi AK Parti Darıca İlçe Teşkilatında basın toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen basın toplantısına Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Emine Zeybek, İlyas Şeker, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Koordinatörü İbrahim Pehlivan, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Darıca İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Darıca eski belediye başkanı Şükrü Karabacak, İl ve İlçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

ACAY,”ÇALIŞMAYA DEVAM”

 Programda açılış konuşmasını AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay yaptı. Başkan Acay tam saha çalışmaları kapsamında AK Parti heyetinin Darıca’da alana ineceğini ifade ederek programı düzenleyen herkese teşekkür ederek, “Tüm teşkilat mensuplarımızda huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Toplumun her katmanı ile bir arada olan AK Parti Darıca Teşkilatları, bugün esnaflarımız ve Darıcalılarla bir araya gelecek. Darıca Teşkilatları her zaman canı ve heyecanlıdır ama bugün bir başka güzel. Bizler AK Parti Teşkilatları kurulduğu günden bu zamana kadar milletimizin bize çizmiş olduğu yörünge ve belirlemiş olduğu istikamette hareket etmeye devam edeceğiz”ifadelerine yer verdi.

ELLİBEŞ“TEŞKİLATLARIMIZ HER TÜRLÜ FEDAKÂRLIĞI YAPMAYA HAZIR”

Acay’ın ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kısa bir selamlama konuşması yaptı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise, “Darıca teşkilatlarının gücünün fotoğrafını bugün burada size veriyoruz. Milletin iradesi 15 seçimde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olarak tecelli etmiştir. Yeni yüzyılda da AK Parti'nin ve liderimizin de görevinin başında olacağına inancımız tamdır. Teşkilatlarımız her türlü fedakârlığı yapmaya hazırlar. Milletimizle bulaşarak, her fırsatta onları dinliyoruz. Vekillerimiz her daim şehrimize geliyorlar, yaz sezonunda da sizlerle beraber oluyorlar. Bu buluşmaların genel olarak seferberlik anlamında devam ediyoruz. Bu buluşmaların 11’incisini bugün Darıca’da gerçekleştiriyoruz. Eser ve hizmet siyasetinde yaptığımız çalışmalar ortada. Tüm teşkilatlarımızla aynı anda sahaya ineceğiz ve Darıcalılarla bir araya geleceğiz” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑