Ana Manşet Reklam

Siyaset

AK Partili 5 Başkan Arapçeşme’de!

AK Parti Gebze İlçe teşkilatı tarafından her hafta Çarşamba ve Cuma günleri uygulanan “5 Başkan, 1 Arada” programı bu kez Arapçeşme Mahallesinde gerçekleştirildi.

29 Haziran 2022 Saat: 22:28
AK Partili 5 Başkan Arapçeşme’de!
AK Partili 5 Başkan Arapçeşme’de!
AK Parti Gebze İlçe Teşkilatları olarak İlçe Başkanı Recep Kaya, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve ilgili Mahalle Başkanlarıyla beraber ara verilmeden sürdürülen 5 Başkan 1 Arada programıyla, bu kez Arapçeşme Mahallesinde ziyaretler gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Recep Kaya’nın yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, Arapçeşme  Mahallesi Mahalle Başkanı Halil Aytaç ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Arapçeşme Mahallemizdeki esnafları gezerek hasbihal ettiler.
BİZ SİYASETİ SADECE SEÇİM ZAMANI YAPMIYORUZ
İlk günden bu yana başarılı ve diri bir teşkilat yapısı olan Gebze teşkilatları her zaman olduğu gibi hız kesmeden çalışmalarına ve halkın arasında olmaya, halkımızın görüş ve önerilerini almaya devam ediyor bu kapsamda Ak Parti Gebze’nin çok beğenilen bu uygulaması, vatandaşlarında takdirini topluyor. Çarşamba ve Cuma günleri, belirlenen mahallerde hanelerin konuğu olan, esnafı dinleyen ve halkın nabzını tutan AK Partili Başkanlar böylelikle sahayı hiçbir zaman boş bırakmıyorlar. Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Recep Kaya, “AK Parti hareketi, siyaseti sadece seçim zamanı değil her daim halkın içinde gerçekleştiren bir harekettir. Halkımızın güveni ve teveccühü ile 20 yıldır iktidar olan partimiz, kendisine güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmedi. Pandemi ile beraber dünya genelinde yaşanılan sıkıntılardan ülkemizin de etkilendiği böyle bir süreçte partimiz ve hükümetimiz her zaman vatandaşının yanında oldu. Birebir yaptığımız bu ziyaretlerde gönüllere girerken, vatandaşımızın bizlere duyduğu güveni hissetmek güzel bir duygu. bu yüzden Ana Kademe, Gençlik kolları, Kadın kolları ve Mahalle teşkilatlarımızın çalışmaları hız kesmeden devam edecektir.”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑