Ana Manşet Reklam

Güncel

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi isyan etti

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun kendisinden 39 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gülpınar, sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşım yaptı.

24 Şubat 2017 Saat: 09:47
Ali Ağaoğlunun sevgilisi isyan etti
Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi isyan etti

Ali Ağaoğlu ile ilişkisi ile gündemden inmeyen balerin, pilates uzmanı Duygu Su Gülpınar, "Canım yanarken yoktunuz. Elektrik faturamı düşünürken de yoktunuz" ifadelerini kullandı.

Bahçelievler'deki ‘Ağaoğlu My Club Fitness&Life Centers’ın başına geçen Gülpınar'ın sitem dolu paylaşımı şöyle:
"Size küçük bir kızın hayat hikayesini anlatmayı ve hiç bir zaman VAZGEÇMEMEYİ anlatmayı çok isterdim. Fakat, isteyenler yine benim anlattıklarımı değil. Anlamak istediklerini okuyacak bu yüzden yazmıyorum. Küçük bir sahil kasabasının stadyumunda yetişen, konservatuarda eğitim alan ve İzmir'in en güzel spor salonlarında tecrübe kazanan sıradan birisiyim.

O ağır antremanlarda yoktunuz. Canım yanarken yoktunuz. 11 saat sadece dönüş provası yaparken yoktunuz. 39 kilo olmak için pamuk yediğimde yoktunuz. Ayak tırnaklarımı sökerken de yoktunuz. Pilates dersimden sonra ki eve gidiş yolumda da yoktunuz. Elektrik faturamı düşünürken de yoktunuz. Sakatlandığımda, düştüğümde, ağladığımda da yoktunuz.

Şimdi ne değişti? Zaten yoktunuz. Olmayan bir şeyi göremem öyle değil mi? Şimdi olmasanız da olur. Ben ne geldiğim yeri nede kimsesizliğimi unuttum. Saygı ve selamlarımla."

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑