parkinnn

Yaşam

Alikahya Sanayi Caddesi’nde üstyapı yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi, İzmit Alikahya Mahallesi Sanayi Caddesi’nde üstyapı çalışması yapıyor

30 Eylül 2019 Saat: 11:59
Alikahya Sanayi Caddesi’nde üstyapı yenileniyor
Alikahya Sanayi Caddesi’nde üstyapı yenileniyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İzmit ilçesi Alikahya Mahallesi Sanayi Caddesinde, İSU tarafından yapılan altyapı çalışmaları nedeni ile bozulmalar meydana gelmişti. Altyapı çalışması sonrasında harekete geçen Fen İşleri Daire Başkanlığı, Sanayi Caddesi’nin 400 metrelik kısmında üstyapı çalışmasına başladı.

 

YOLUN KAZISI YAPILDI 

İSU ekipleri Alikahya Mahallesi Sanayi Caddesi’nin 400 metrelik kısmında altyapı çalışmaları gerçekleştirdi. Altyapı çalışması sonrasında Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, çalışma yapılan bölgenin kazısını yaptı. Ekipler kazı çalışmasından sonra yola PMT ve asfalt serimi yapacak. Üstyapı çalışmaları ile yol daha konforlu ve modern hale gelecek.

 

KENT GENELİNDE DEVAM EDİYOR

Yol, köprülü kavşak ve üst geçit gibi ulaşım projelerini hayata geçirerek vatandaşların memnuniyetini kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Fen İşler Daire Başkanlığı, il genelindeki yollarda yapılan altyapı ve normal nedenlerden dolayı oluşan bozulmalar nedeniyle yol yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar ile vatandaşların memnuniyeti kazanılıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑