Ana Manşet Reklam

Eğitim

Altıntaşlar öğrencileri yalnız bırakmadı

Merhum hayırsever iş insanı Muzaffer Altıntaş tarafından 2018 yılında eğitime kazandırılan Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu'nun ilk gününde, duygusal anlar yaşandı.

7 Eylül 2021 Saat: 10:04
Altıntaşlar öğrencileri yalnız bırakmadı
Altıntaşlar öğrencileri yalnız bırakmadı

Yenikent'te bulunan Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu'nun 2021-2022 öğretim döneminin ilk gününde, hayırsever Muzaffer Altıntaş'ın oğlu Turgut Altıntaş ile torunu Cem Altıntaş öğrencileri yalnız bırakmadılar. Düzenlenen törene katılan Altınlaşlar, dede ve babalarının milli eğitime kazandırdıkları ortaokulda öğrencilerin mutluluğunu paylaşırken, Muzaffer Altıntaş'da rahmetle anıldı.

BABAMIZIN İZİNDEN GİDİYORUZ
450 öğrencinin eğitime başladığı , 40 öğretmenin görev yaptığı 21 sınıflık Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen tören sonrası konuşan oğul Turgut Altıntaş ; '' Rahmetli babam eğitime çok önem verirdi. O yüzden bu okulu yaptırıp devletimize bağışladı. Bazen okulu ziyaret eder öğrencilerin ve okulun ihtiyaçlarını sorardı. Öğrencileri ders başında görmek babamızı çok mutlu kılardı. Öğrencileri, eğitimi çok seven bir insandı. Babamızla her daim gurur duyduk, bizlerde onun izinden gitmeye çalışıyoruz. Bize bıraktığı en büyük miras; doğruluk, dürüstlük ve hayırseverlik ruhudur. Bir taraftan anılarını yaşatacağız, diğer taraftan hayır işlerini bıraktığı yerden biz devam ettireceğiz. Bugün burada öğrencilerle bu güzellikleri, ilk günün sevincini yaşarken babamızın hatıralarını yaşadık. Okul müdürümüz Fazlı Yağmur başta olmak üzere bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yeni öğretim yılının başarı getirmesini diliyoruz, ayrıca okul idaresini de hizmetlerinden dolayı tebrik ediyoruz. '' dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑