parkinnn

Güncel

Altıntaşların yoğun günü

Gebze'nin ticaret ve siyasetine yön veren saygın ailelerden Altıntaşlar, bugün yoğun bir gün geçirdiler.

25 Kasım 2021 Saat: 11:29
Altıntaşların yoğun günü
Altıntaşların yoğun günü

Hayırsever kimliğiyle  geniş bir kesim tarafından tanınan merhum Muzaffer Altıntaş'ın oğulları Halit Altıntaş ile Turgut Altıntaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle babalarının ismini taşıyan okulda , öğretmenleri ziyaret ederek günlerini kutladılar.

Babaları Muzaffer Altıtaş'ın sağlığında yağtırdığı ve Milli Eğitim Bakanlığına bağışladığı ''Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu'na giden Halit ve Turgut Altıntaş kardeşler, burada bütün öğretmenlerin ve idarecilerin günlerini kutlayarak tebrik ettiler. Öğretmenlerin takdirini karşılayan ziyarette duygusal sohbetler yaşanırken, merhum Muzaffer Altıntaş'ta yad edildi.

ATOM KARINCA'DAN TAZİYE ZİYARETİ

Diğer yandan Altıntaş ailesine taziye ziyaretleri de halen sürüyor. Gebze'de görev yaptığı dönemde başarıları ve çalışkanlığı nedeniyle ''Atom Karınca'' olarak tanınan Gebze eski Emniyet Müdürü Orhan Kayatok'da aileyi ziyaret etti. Halit Altıntaş  ve Turgut Altıntaş'la Ramada Otel'de bir araya gelen Kayatok, ''Burada görev yaptığım yıllarda merhum Muzaffer Bey'in devletimize, dar gelirliye desteklerini biliyorum, görüyordum. Takdir ettiğimiz bir büyüğümüzdü. Geride sizler gibi değerli evlatlarını ve çok sayıda hayır işlerini bıraktı. Mekanı cennet olsun.'' dedi.

Ziyaret sonrası konuşan Turgut Altıntaş ise Kayatok'a ziyareti ve düşüncelerinden dolayı teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi. Kayatok'un Altıntaşlata gerçekleştirdiği ziyarette aile dostları Ahmet Faik Gürtemur'da hazır bulundu.

 

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Halit Altıntaş ile Turgut Altıntaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle babalarının ismini taşıyan okulda , öğretmenleri ziyaret ederek günlerini kutladılar.
Halit Altıntaş ile Turgut Altıntaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle babalarının ismini taşıyan okulda , öğretmenleri ziyaret ederek günlerini kutladılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑