Ana Manşet Reklam

Sağlık

ANAOKULUNDAN KIZILAY DUYARLILIĞI

Darıca’da faaliyet gösteren Vahide Yılmaz Anaokulunun öğrenci velileri, Kızılay Haftası dolayısıyla Kızılay Gebze şubesine giysi, oyuncak, yiyecek ve çeşitli eşyalardan oluşan yardımda bulundular. Kızılay haftası nedeniyle yapılan

7 Kasım 2016 Saat: 10:47
ANAOKULUNDAN KIZILAY DUYARLILIĞI
ANAOKULUNDAN KIZILAY DUYARLILIĞI

Anaokulu öğrencilerinin velileri de, yeni giysi, oyuncak ve kullanılacak eşyaları Kızılay’a teslim ettiler.

 

KAN BAĞIŞLADILAR

Okul Müdürü Vahide Yılmaz nezaretinde hazırlanan bağışlar dün Kızılay Gebze şubesine teslim edildi. Okul Müdürü Vahide Yılmaz ve öğretmen Nilüfer Sezgin, yardım kumbarasını Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tuncel ile yöneticiler Nilgün Şahinkesen ve Güzin Ayan’a teslim ettiler. Okul Müdürü Vahide Yılmaz, anaokulu öğrencilerine Kızılay ve yardım konusunda bir farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir proje hazırladıklarını belirtirken, Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tuncel de okul yöneticilerine duyarlılıklarından ötürü teşekkür ettiler.

 TUNCEL’DEN KAN VERMEYE DAVET

 Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tuncel, bir ünite kanın 3 kişiye hayat verdiğini belirterek, vatandaşlara kan verme çağrısında bulundu.  En çok kan bağışının Gebze’de olduğuna dikkat çeken Tuncel, Sultan Orhan Mahallesi’nde 3 katlı Kızılay Kan Merkezi’nin bölgemize hizmet verdiğini söyledi. Haftanın Pazartesi ve Cuma günleri Kızılay binasında, diğer günlerde de Gebze kent meydanında doktor eşliğinde kan alımı yapıldığını belirten Tuncel, toplanan kanların önce İzmit’e ardından Düzce’ye gittikten sonra bölgemizde kan ihtiyacı olanlar için kullanıldığını kaydetti.

 KIZILAY YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

Kızılay Gebze Şubesi olarak ihtiyaç sahiplerine yardımların sürdüğünü belirten Oya Tuncel, “Gebze Teknik Üniversitesi’nde Genç Butik mağazası açtık. İhtiyaç sahibi öğrencilere yeni kıyafet yardımları yapıyoruz. Öte yandan ihtiyaç sahibi ailelere kumanya yardımlarımız da devam ediyor” diye konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑