Ana Manşet Reklam

Siyaset

ARAS; HERZOG, ERDOĞANI YOLCU ETMEYE GELMİŞ

Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, basın toplantısı düzenledi, hükümeti İsrail politikası konusunda yerden yere vurdu.

10 Mart 2022 Saat: 18:19
ARAS; HERZOG, ERDOĞANI YOLCU ETMEYE GELMİŞ
ARAS; HERZOG, ERDOĞANI YOLCU ETMEYE GELMİŞ

İktidarın İsrail politikasını rezillik olarak nitelendiren Aras, bunlar akıllanmazlar dedi.

Geçmişte İsrail’ den ne hayır gördünüz de, bu gün bunları muhatap alıyorsunuz diye soran Aras’ ın konuşması şu şekilde;

“İsrail’i stratejik ortak ilan ettiniz, Şimon Peres’ i TBMM’ de alkışladınız. İsrail ile ticaret hacmini büyüttünüz. Sonrasında ne oldu. İsrail Türk televizyonlarında yayınlanan dizi filmlere bile karışmaya cüret eder hale geldi. İsrail, Erdoğan ve eşini makam arabasının içinde refah sınır kapında 6 saat bekletti. Uluslararası sularda 9 Türk vatandaşını öldürdü. Türk büyükelçisini alçak koltuğa oturttu. Geçmişte yaptıklarınıza İsrail böyle karşılık verdi. Geçmişte bunlardan ne hayır gördünüz ki bugün hala muhatap alıyorsunuz. İsrail önce Erdoğan’ a madalya taktı, sonrasında cumhurbaşkanları geldi, TBMM de konuştu. Ülkenin bu denli yoğun bir kriz döneminde de, Herzog ülkemize geldi. Galiba Herzog Erdoğan’ ı yolcu etmeye gelmiş”

ARTIK, AKARYAKIT BİZİ YAKIYOR

“ülkede akaryakıtın litresi 25 lirayı buldu. Halk ne yapacağını şaşırmış durumda. Hükümetin başarısızlığı akaryakıt fiyatların ile doğru orantılıdır. Bunlar geldiklerinde vatandaş kaç lt yakıt alıyordu, şimdi kaç lt alabiliyor. Bunun hesabını yaptığınızda bile karşımızda nasıl bir felaket olduğunu anlayabiliyoruz. Ak parti gelmeden önce biz akaryakıtı yakıyorduk. Şimdi akaryakıt bizi yakıyor. Dünya tersine döndü”

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑