parkinnn

Siyaset

Aydın Ünlü suskunluğunu bozdu

Genel merkez tarafından görevden el çektirilen MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, suskunluğunu Gölge için bozdu. Ünlü, ''Neden , niçin görevden alındım bilmiyorum, ama ölene kadar Ülkücü'yüm, liderimim emrindeyim.'' dedi.

2 Mart 2022 Saat: 09:49
Aydın Ünlü suskunluğunu bozdu
Aydın Ünlü suskunluğunu bozdu

HER AY GENEL MERKEZDEYİM
On bir yıl boyunca partisinin il başkanlığını yapan Aydın Ünlü, her ay düzenli olarak genel merkeze gittiğini, üst düzey yöneticileri ziyaret ettiğini, Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye selam bıraktığını söyleyen Ünlü, ''Sayın liderimizin katı kapalı, kıpısı kitli, kimseyle zaten görüşmüyor. Ben il başkanı olduğum dönemlerde gibi yine her ay genel merkez ziyaretimi yapıyorum. Özel kalemde çayımı, kahvemi içiyorum. '' şeklinde konuşurken , ''Ciddi anlamda sıkıntı olsa beni kapıdan bile içeri almazlar.'' dedi.
300 ÜLKÜCÜYÜ KADROLAŞTIRDIM
Görevde bulunduğu süre içinde davası için çok hizmet ettiğini, bedeller ödediğini anlatan Aydın Ünlü, ''Büyükşehire 300 ülkücü kadrolaştırdım. Ekmek yiyorlar. İlimizde bir çok köprüye, üst geçide ülkücü dava arkadaşlarımın isimlerini verdirdik. Derdi olanın derdiyle dertlendik, çözüm ürettik. İzmit'te ne kadar esnaf varsa her birinde emeğimiz var. Halen hepsi saygıda kusur etmez. İtibarımızdan zerre kadar kaybımız yok.'' ifadelerini dile getirirken hakkında çılan davalar içinde konuştu.
KASET BİR KOMPLOYDU
''Onlar bir komploydu. MHP'ye düzenlenen komploydu. 15 Mart'ta duruşmam var, adalet tecelli edecektir, beraat edeceğime inanıyorum. On bir yıl görev yapan bir il başkanını 15 bin liraya boğmak istediler. Karar veren hakimde gitti, dava dosyama bakan mahkemeler ' bu ne biçim davadır'' dediler. Ağır cezaya gönderdiler, geri geldi. Adalet yerini bulacaktır. Benimle hiç alakası olmayan bir konuda , gizli bir ses kaydında bana dava açtılar. '' şeklinde konuştu.
ERKAN AZERİ ADAMDIR
Gazetemize siyasi çalışmaları ve yol arkadaşları hakkında da konuşan MHP Kocaeli eski il Başkanı Aydın Ünlü , partisinden ihraç edilen eski yönetici Erkan Azeri 'yi ise sonuna kadar savundu. Ünlü, ''Erkan Başkan diktir, Ülkücüdür, adamdır. Dostluğu, ülkücülüğü tartışma götürmez. Menfaati uğruna saf değiştiren bir çok MHP'liden çok daha fazla adamdır. Erkan Başkan'ın kendine has karakteri var, eğilip bükülmez. Gecenin her hangi bir vakti arkadaşı için, partisi için yatağından çıkıp koşan adamdır. '' ifadelerini kullandı.
HER YERE ADAY OLURUM
Gölge'nin ''Şu an siyasetin neresindesiniz, aktif siyaset olacak mı, her hengi bir adaylık var mı?'' sorusuna Aydın Ünlü şu cevabı verdi ; '' Bekliyorum, şu 15 Mart geçsin. İl başkanlığı dışında her yere aday olurum, verlen her görevi yaparım. Şu an ticaretime ağırlık verdim. Kamuoyu araştırmaları işiyle yoğunlaşıyorum, bir de gayrimenkul çalışmalarım var. '' dedi.
LİDERİMİN TEŞEKKÜR ETTİĞİ TEK İL BAŞKANIYIM
Ünlü, Genel Başkan Bahçeli tarafından Türkiye'de eli kaldırılarak teşekkür edilen tek il başkanı kendisinin olduğuna dikkat çektiği konuşmasında , ''Genel seçimlerde ben il teşkilatını bırakıp milletvekili adayı olmadım. En kötü ikinci sırada olurdum ve bugün milletvekiliydim. Ama benden sonra doğabilecek kavgaları düşündüm, teşkilatımı bırakmadım. Bu günleri görebildim. En az 37 il başkanı istifa etti, vekil adayı oldu. Çoğu bugün milletvekili. Ben teşkilatımı bırakmadım, bu yüzden liderim beni tebrik etti, elimi kaldırıp teşekkür etti. '' dedi.
2 MİLYONLUK BİNAYI BEN ALDIM
Mevcut il yönetimine de göndermeler yapan Ünlü, '' İl binamızı 2 milyona ben aldım. Tapusu orada. Bina orada. Nasıl aldım, ne şekilde aldım, parayı nasıl verdim bunların önemi yok. Teşkilatıma kendi binasını kazandırdım..Sonuçta şu an kira verilmiyor, iki milyonluk bir binada oturuyorlar. '' şeklinde konuştu.
MHP'li Aydın Ünlü, Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Sarıçam'a açıklamalar yaparken özetle şu görüşlere yer verdi ; '' Hafta sonları Eşme'deki arazimde vakit geçiriyorum. Kendimi o gün kapatıyorum. Partimin bayrak ve flamalarını her yerden görünecek şekilde bakçeye asıyorum. O gün oradayım. Aydın Ünlü'yü merak edenler MHP bayraklarından yerini bulabiliyorlar. ''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑