parkinnn

Güncel

Başbakan Binali Yıldırım'dan cezaevleriyle ilgili flaş açıklama

Başbakan cuma namazı çıkışında açık cezaevlerine nakiller ile ilgili şu açıklamayı yaptı. "Biraz yer sıkışıklığı var malum terörle mücadeleden dolayı. O yüzden organize suçlar, terör suçları, istismar gibi önemli suç gr

24 Şubat 2017 Saat: 14:50
Başbakan Binali Yıldırımdan cezaevleriyle ilgili flaş açıklama
Başbakan Binali Yıldırım'dan cezaevleriyle ilgili flaş açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, Cuma Namazı çıkışında gazetecilerin soruları üzerine...

"El Bab birkaç gün önce tamamen kuşatıldı ve içeride temizlik harekatı yapılıyor. İki olay var. Biri El bab'ın kuzeybatısında bir kasaba... Burada bir intihar saldırısı, 27'si sivil, 6 ÖSO mensubu ilk belirlemelere göre... Yol kontrolü yapan askerlerimize yine bir saldırı var. 2 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz yaralandı. Bu şehrin her tarafı delik deşik. El yapımı patlayıcılar var. Titizlik gösterilerek temizlik harekatı yapılıyor. Maalesef böyle kontrol dışı durumlar gelişebiliyor" diye konuştu. 

10 yıldan az hapis cezası bulunanların açık cezaevlerine nakli

Biraz yer sıkışıklığı var malum terörle mücadeleden dolayı. O yüzden organize suçlar, terör suçları, istismar gibi önemli suç grupları dışında disiplin suçlarına benzer suçları işleyen ve bundan hüküm giyen mahkumları kapalıdan açığa alıyorlar. Bundan geri kalan kısmını açıkta tamamlayacak. Bu açık cezaevindeyken bir yanlış içerisinde olursa bu hakkı kaybediyor, tekrar bir önceki konumuna geliyor."

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑