parkinnn

Güncel

Başbakan Yıldırım: Türkiye Hollanda seçimlerine ayar verdi

Başbakan Binali Yıldırım, "Artık Avrupa bie siyasetini türkiye'ye göre yapıyor. bakın türkiye Hollanda seçimlerine de ayar verdi. ırkçılığı bir müddet engelledi." dedi.

16 Mart 2017 Saat: 14:45
Başbakan Yıldırım: Türkiye Hollanda seçimlerine ayar verdi
Başbakan Yıldırım: Türkiye Hollanda seçimlerine ayar verdi

Çankırı mitinginde halka hitap eden Başbakan Binali Yıldırım'ın  konuşmasından önemli satır başları

Size Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim. Halk oylamasında Çankırı, bir destan yazdı. Cumhurbaşkanını halk seçsin dedi, yüzde 81.5 destek verdiniz. Allah sizden razı olsun.Çankırılılar 15 Temmuz gecesi bu meydanı doldurup darbecilere geçit vermedi. Şehit olan bütün kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, kahramanlığınız ve yiğitliğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.

Terörle mücadele kararlılığımız tamdır. İster içeride, ister dışarıda tüm terör yuvalrını bulup, teröristlerin başına geçireceğiz. Birileri teröristlerle iş tutabilir. Ama Türkiye Cumhuriyeti terörle iş tutmayacak kadar büyük bir devlettir. 

Avrupa'nın gerçek yüzünü gördük

Bazıları demokrasi diyor ama onların gerçek yüzünü son bir haftada gördük. Mesele Türkiye olunca bir haftada nasıl diktatörleştiklerini hepimiz gördük. Oralarda "hayır" demek serbest, "evet" demek yasak. Bunların insan haklarından anladıkları bu kadar.

Hollanda'ya ayar

"Artık Avrupa bie siyasetini Türkiye'ye göre yapıyor. Bakın Türkiye Hollanda seçimlerine de ayar verdi. Irkçılığı bir müddet engelledi."  Bu düşmanca politikalar, sizi doğru bir sonuca götürmez. Bu yapılanları bir kenara yazdık. Gerekli karşılık verildi. 16 Nisan'da vereceğiniz Avrupa için en iyi cevap olsun. 

Kılıçdaroğlu'na tepki

Kemal bey anayasa değişikliğini tersten okumuş. Bıraksın hayır kampayasını bizim kampanyaya dahi olsun.

Bunlar 18 yaşında milletvekili seçilmeye karşı çıkıyorlar gençlerin siyaset yapma hakkı yok. Gençler siyaset yapacak. Ülke problemlerini takip edecek. Bunlar gençlere güvenmiyor.

Yan gelip yat. CHP'nin mirasını har vurup harman savur tüket. bu sistemde çalışlacaklar ter dökecekler. başka türlü ayat kalma şansları yok.

Ak Parti çalışa çalışa milletin önüne gidiyor. onlar konuşa konuşa gidiyorlar Laf üstüne laf koyuyorlar. taş üstüne taş koymuyorlar.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑