parkinnn

Güncel

Başkan Çiler : Milletimizin ve devletimizin yanındayız

GÖLGE-Gebze Ticaret Odası İdlib’de uğradıkları hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimizle ilgili basın toplantısı yaptı.

2 Mart 2020 Saat: 13:40
Başkan Çiler : Milletimizin ve devletimizin yanındayız
Başkan Çiler : Milletimizin ve devletimizin yanındayız

GÖLGE- İdlib’de  uğradıkları hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimizle  ilgili basın toplantısı yapan Gebze Ticaret Odası  Başkanı Nail  Çiler, ‘’ Karşımızda, insanlıktan nasibini almamış, tüm ahlaki, insani ve dini değerleri hiçe sayan, kendi yurttaşlarını bile topraklarından eden, canlarına kasteden, zihniyetine sahip bir rejim bulunuyor. Suriye’yi her geçen gün daha da ağır bir yıkıma sürüklüyor.’’ dedi.

GTO konferans salonunda basının  karşısına çıkan Çiler’i siyasi parti temsilcileri ile  muhtarlar ve STK temsilcileri de yalnız bırakmadı. Toplantıya katılanlara Türk bayrağı verildi ve ordumuzun  yanındayız mesajları çıktı.

Suriye’nin İdlip kentinde yaşanan hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimiz için  düzenlediği basın toplantısında konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler , “Türk Devleti ve Ordusu, bugüne kadar, Fırat Kalkanı,  Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekatıyla terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı vermiştir. Elbette bu acımasız saldırının sahipleri bunun bedelini ödeyecektir.” diyerek sözlerine şöyle devam etti;

‘’Şuan 81 ilde Türkiye’nin önde gelen 30’a yakın meslek örgütü, sendika konfederasyonu ve sivil toplum kuruluşu, hep birlikte bu açıklamayı yapıyoruz. Bizler, her kritik dönemde milletimizin ve devletimizin yanında durduk. Üstelediğimiz sorumluluğun hakkını vererek hareket ettik. Bugünde, İblib’te gerçekleşen hain saldırıya ilişkin, ortak tepkimizi gösteriyoruz tüm kahraman askerlerimizin ruhu şad olsun. Rabbim şehitlerimizin mekanını cennet eylesin yakınlarına sabır ve metanet, yaralılarımıza acil şifalar versin.

Buradan Tekrar Sesleniyoruz

Karşımızda, insanlıktan nasibini almamış, tüm ahlaki, insani ve dini değerleri hiçe sayan, kendi yurttaşlarını bile topraklarından eden, canlarına kasteden, zihniyetine sahip bir rejim bulunuyor. Suriye’yi her geçen gün daha da ağır bir yıkıma sürüklüyor.

Bu Saldırı Asla Kabul Edilemez

Masum insanları katleden ve ülkemizin güvenliğini de açık tehdit oluşturan bu rejim unsurlarına karşı sessiz kalmamız beklenemez. Elbette bu acımasız saldırının sahipleri bunun bedelini ödeyecektir. “Bahar Kalkanı” harekatıyla da bu bedeli ödemeye de başlamışlardır. Şunu da herkes bilsin ki, biz, her türlü zorluğu aşmasını bilen bir milletiz. Mevzubahis vatan olunca, tüm siyasi ve fikri ayrıkları bir tarafa bırakır, ülkemiz menfaatlerini her şeyin üstünde tutuyoruz. Bugün her zamankinden daha güçlü şekilde biriz, bütünüz ve birlikteyiz. Türkiye’nin tüm kesimlerini temsil eden Mesleki ve Sivil Toplum Örgütleri olarak, bayrağımızın altında kenetlendik.’’ (Fotoğraf: Hatice AY- Gölge)

 

 

 

 

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Gebze Ticaret Odası
Gebze Ticaret Odası
Gebze Ticaret Odası
Gebze Ticaret Odası
Gebze Ticaret Odası
Gebze Ticaret Odası

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑