parkinnn

Güncel

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Çocuklarımız ve gençlerimiz olan neslimizi asla ihmal etmeyeceğiz’’

Başkan Karaosmanoğlu, Kartepe Uzunçiftlik Emek Mahallesinde ki Konak Camii 4-6 yaş kreşinin açılışını gerçekleştirdi.

20 Şubat 2017 Saat: 17:34
Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Çocuklarımız ve gençlerimiz olan neslimizi asla ihmal etmeyeceğiz’’
Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Çocuklarımız ve gençlerimiz olan neslimizi asla ihmal etmeyeceğiz’’

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe İlçesinde yer alan Uzunçiftlik Emek Mahallesi Konak Cami 4-6 Yaş Anaokulu ve Kuran Kursu açılışına katıldı.

 

ÇOCUKLARIMIZ ANAOKULLARINA GİTMELİ

4-6 Yaş Anaokulu ve Kuran Kursu projesini desteklediklerini de vurgulayan Karaosmanoğlu, “Çocuklarımız ve gençlerimiz olan neslimizi asla ihmal etmeyeceğiz. Geçmişte bu konuda yapılan eksikliklerin neticesinde yakın zamanda kentlerimizde birçok sorun yaşadık. Bunları kimler mi yaptı? İşte ihmal ettiğimiz bir nesil yaptı. 4-6 Yaş aralığında olan çocuklarımız bu anaokullarına gelmeli, eğitim hizmetlerinden yararlanmalıdır. Bizler zaten bu kurumlara destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

 

AYAĞA KALKTIK, CUMHURİYETİMİZİ KURDUK

Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş’un da katıldığı açılış töreninde çocuklarımızı ve gençlerimizi iyi yetiştirdiğimiz takdirde, bu tuzakların hiçbir işe yaramayacağını da vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Eğitim almış donanımlı bir nesil ortaya çıkardığımızda, o zaman hiç tedirgin olmaya gerek yok. Bizi Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşında geçemediler. Biz ülke olarak ayağa kalktık ve Cumhuriyetimizi kurduk. İlk dönemler sıkıntılar çektik. Ancak çok şükür bugünlere geldik. Her zaman uyanık olacağız.” diye konuşu.

 

EĞİTİM ALAN ÇOCUKLAR ZİYARET EDİLDİ 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Karaosmanoğlu, “Büyük ve güçlü Türkiye’nin oluşmaması için mücadele edenler var. Bize diz çöktürmek isteyen zihniyet, 1071’den itibaren tuzaklar kuruyor. Önlemimizi alacağız, güçlü bir millet olarak bunların karşısına dikileceğiz. Bunun için de neslimizi çok iyi yetiştireceğiz” dedi. Kartepe Müftüsü Mustafa Nurgün açılış konuşmasında, “Gelecek nesiller burada yetişerek ve eğitim alarak bizleri daha da onurlandıracaklardır. Kartepe Belediye Başkanımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza 4-6 yaş eğitimine verdikleri katkı için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’de, “Bu hizmetleri ortaya koyarken artık hesap soran devlet kurumları yok. Geçmiş dönemlerde bu tür hizmetler karşısında sorgulanan, hesap sorulan yerel yönetimler vardı. Çok şükür bunlar geride kaldı” vurgusu yaptı. Dualarla açılışı gerçekleştirilen anaokulu gezen başkanlar, eğitim alan çocukları ziyaret etti.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑