Ana Manşet Reklam

Güncel

Başkan Yıldırım’dan Ramazan bayramı mesajı

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Ramazan bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında “Gönlümüzce kucaklaşamasak da bayram coşkusunu gönüllerde yaşayacağız.” Dedi.

13 Mayıs 2021 Saat: 14:45
Başkan Yıldırım’dan Ramazan bayramı mesajı
Başkan Yıldırım’dan Ramazan bayramı mesajı

Dünyada ve Türkiye'de yaşanan salgına rağmen ramazan ayındaki birlik ve beraberliğin Ramazan Bayram ile daha da pekişeceğini belirten Yıldırım, “Bayramlarımız insanların barışarak kardeşçe kucaklaştığı, millet olma şuurunun şekillendiği ve köklü geçmişimizin ışığında geleneklerimizin geleceğe aktarılmasında önemli bir yere sahiptir. Dilovamız milli ve manevi değerlerine özellikle de bayramlarına her zaman vefa göstererek birlik ve beraberlik duyguları ile bu geleneklerimizi nesilden nesillere aktarılmasına öncülük etmiştir. Bu bayramda gönlümüzce kucaklaşamasak da bayram coşkusunu gönüllerde yaşayacağız.

Özellikle yaşadığımız salgın sürecinde yardımlaşma ve paylaşma ruhunun yoğunlaştığı ramazan ayımızın bayram ile taçlanacağı bu zamanları idrak etmenin mutluluğu ile hep bir arada huzurlu nice bayramlar geçirmek dileği ile tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, saygı ve selamlarımı sunarım."dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑