Ana Manşet Reklam

Güncel

Başkanlardan Gülümseten atışma

Mübarek Ramazan ayında da çalışmalarına hız kesmeden devam eden belediye başkanları, esnaf ve vatandaşlar ile de sık sık bir araya geliyorlar.

18 Nisan 2021 Saat: 14:32
Başkanlardan Gülümseten atışma
Başkanlardan Gülümseten atışma

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’de programlarına yoğun bir şekilde devam eden Belediye Başkanlarından.. 

BAŞKAN ŞAYİR, BAŞKAN BIYIK’I ETİKETLEDİ 

Halk ile iç içe, ortak akılla, birlikte bir yönetim için büyük çaba sarf eden ve saha çalışmaları ile büyük ses getiren Şayir’in esnaf ziyaretlerindeki samimi tavırları büyük ilgi görürken, renkli anlara da sahne oluyor. 

Son olarak ziyaret ettiği ekmek fırınında, önlük giyerek pide yapan Hamza Şayir, baba mesleği fırıncılık olan Darıca’nın başarılı Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı etiketleyerek sosyal medyadan videolu bir mesaj gönderdi. 

Başkan Şayir,Fırında kendi eli ile ürettiği pidelerin başında çekilen videosunda, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı etiketleyerek;Önlüğümüzü giydik, Pideleri yaptık, Ne dersin olmuşmu, Muzaffer Başkan paylaşımı yaptı. 

PAYLAŞIMA,BIYIK’TAN CEVAP GECİKMEDİ.  

“Değerli Başkanım Hamza Şayir, #YükselenŞehirDilovası’nda olduğu gibi eminim ki eliniz değdiyse lezzetli ve güzel olmuştur yanıtı ile sosyal medya takipçilerini tebessüm ettiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer bıyık’a, “Yine Güzel bakıyor, güzel görüyorsunuz başkanım... 

Darıca için canla başla yaptığınız çalışmalarınızı takdir ediyor, hayırlı iftarlar diliyorum” yanıtı veren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in bu paylaşımları beğeni ile takip edilirken, aynı zamanda büyük etkileşim aldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑