parkinnn

Güncel

Batı Yakası'nın Enleri Tanıtıldı

23 Mayıs'ta gerçekleşecek olan ''Geleneksel Batı Yakası Enleri ve Gebze'ye Değer Katanlar '' anketinin tanıtım toplantısını düzenleyen Anibal Medya sahibi İrfan Yormaz, çözüm ortaklarıyla bir araya geldi.

19 Mayıs 2022 Saat: 14:12
Batı Yakasının Enleri Tanıtıldı
Batı Yakası'nın Enleri Tanıtıldı

Yormaz Gayrimenkul & Auto ’un sponsorluğunda gerçekleşen kahvaltılı  basın toplantısına Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz,  Gölge Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıçam, Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kenan Memiş, Marmara KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Yalçın, Kocaeli Şehit Gazi Yakınları Başkanı Mahmut Kaya, TSE Baş Denetçisi Fatih Soylu, STK  temsilcileri ve anketin adayları ile sponsorları katıldı.

Anibal Medya’nın kurucusu İrfan Yormaz ve eşi Leyla Altunbaş Yormaz’ın ev sahipliği yaptığı programda Yormaz, ilki 2009 yılında düzenlenen Kocaeli Batı Yakası Enleri Anketi’nin projelendirilmesini yaparak ,  projenin detayları hakkında basın mensuplarına ve konuklara bilgi verdi.

TÖREN 23 MAYIS’TA

10. Geleneksel Kocaeli Batı Yakası anketinde 20 farklı kategoride aday olarak yer alan isimlerin ve final gecesine sponsor olan firmaların tanıtıldığı toplantıda Yormaz, detaylı sunum yaparak bilgiler verdi . İrfan Yormaz; '' 41 ödül 23 Mayıs Pazartesi akşamı saat 19:30 ile 23:00 saatleri arasında Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek final gecemizde sahipleri ile buluşacak. Başta Merhum Ahmet Pembegüllü, Merhum Alaattin Kurt, Merhum Lütfü Çetinkaya, Merhum Muzaffer Altıntaş, Merhum Salih Çakır, Merhum Şakir Şükrü Erdöl, Merhum Abidin Öztürk, Merhum Abdullah Yılmazel, Merhum Nejmettin Bitlis, Merhum Mustafa Gökşen Yücel olmak üzere bölgemiz ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamış ve ebediyete intikal etmiş isimlerin final gecemizde sahipleriyle buluşturacağımız ödüllere vefa edeceğiz. Her ödülümüz daha sonra kamuoyuyla paylaşacağımız merhum isimlere aft edilecek , böylelikle final gecemizde kaybettiğimiz değerleri de anmış olacağız. Tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz. Projemize destek veren katkı sağlayan ve bizlere güvenen çözüm ortaklarımıza ve sponsorlarımıza Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova kısaca batı yakası adına teşekkür ediyoruz.’’ şeklinde konuştu. 23 Mayıs’ da düzenlenecek etkinliği bölgemizin başarılı organizatörü Çiler Boylu üstlendi. Gecede konuklar kırmızı halıda bando eşliğinde tören salonuna yürüyecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑