parkinnn

Siyaset

BDP'li o vekilden halka 'silahlanın' çağrısı!

Milletvekili Oya Eronat'ın oğlunun öldüğü dersaneneye saldırı emrini veren teröristin cenazesinde güvenlik güçlerine direnen BDP'li Özdal Üçer, halka "silahlanın" çağrısı yaptı. Hızını alamayan Üçer gazetecile

26 Kasım 2012 Saat: 16:53
BDP'li o vekilden halka 'silahlanın' çağrısı!
BDP'li o vekilden halka 'silahlanın' çağrısı!

BDP Van Milletvekili Özdal Üçer'in skandalları bitmek bilmiyor. Görevi başındaki doktora şiddet uygulaması, Başbakan'a ağır hakaretlerde bulunması ile gündeme gelen Üçer, işi daha da ileri götürdü.

Diyarbakır'da bir dershaneye yapılan silahlı saldırının emrini veren Mehmet Guyi kod adlı Muhyittin Kaplan'ın cenazesinde Üçer, "silahlanın" çağrısı yaptı.

Güvenlik güçlerinin müdahalesini "silahlanın" çağrısıyla engellemeye çalışan BDP'li Özdal Üçer tepki çekti.

31 Ekim 2012'de yapılan cenazesine katılan Üçer, Öcalan ve PKK bayraklarının açılmasına müdahale eden güvenlik güçlerini engellemeye çalıştı. Güvenlik güçlerinin müdahalesini yanındakilere "Arkadaşlar çeper durun, Savcı bey resmi yazı getirsin ondan sonra, çeper kurun" diyerek engellemeye çalışan Üçer, kendisini görüntülemeye çalışan kameramana "Kapat, kapat, terbiyesiz" dedi. 

Özdal Üçer aynı cenazede çadırda toplanan bir grup kalabalığa konuşma yapmış ve konuşmada, başbakana "ahmak, akılsız, haysiyetsiz" gibi çok ağır hakaretler etmişti. Üçer'in hakaret içeren görüntülerinin yayınlanması üzerine Başbakan Erdoğan da hakaret davası açmıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑