Ana Manşet Reklam

Eğitim

Beklenen Kale kabul sınavı tarihi belli oldu

İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Bodrum’da 26 okulu bulunan ve binlerce öğrenciye verdiği kaliteli eğitim ile sesini duyuran Kale Okulları, 21 Şubat 2021 Pazar günü 'Online Bursluluk Sınavı' düzenliyor.

8 Şubat 2021 Saat: 19:08
Beklenen Kale kabul sınavı tarihi belli oldu
Beklenen Kale kabul sınavı tarihi belli oldu
Eğitime yaptığı yatırımlarla fark yaratan Kale Okulları, tüm okulları için geçerli olan “Bursluluk Sınavı” ile %100’e varan burs imkanı sunuyor.  21 Şubat 2021 Pazar günü yapılacak olan Online Bursluluk Sınavının ilkokul 2, 3 ve 4. Sınıflar, Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar ile Lise 9, 10, 11. Sınıflara özel yapılacağı öğrenildi.
Özel Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, online bursluluk sınavının öğrenci ve veliler için iyi bir fırsat olduğunu belirterek; “Sınava katılıp derece yapan öğrenciler özel burslar alacak. Sınavımız tüm okullarımız için geçerli olacak. Bodrum’da yeni açılacak Yat İnşa ve İnşaat Teknolojileri Liselerimizde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından %100 eğitim desteği de mevcut. Öğrenci ve velilerimizle her geçen gün büyüyen Kale Okulları ailemize katılacak olan tüm yeni veli ve öğrencilerimize şimdiden 'Hoşgeldiniz' diyorum." dedi.
Bahir Azak 21 Şubat 2021 Pazar  günü online olarak yapılacak sınava; kalekoleji@gmail.com mail adresinden başvuruların başladığını da ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑