parkinnn

Asayiş

Bilgievi öğrencileri polis amcalarının yanında

Tüm ülkeyi yasa boğan hain saldırının ardından başlatılan ‘’Polisimin Yanındayım” kampanyasına Bilgievi öğrencileri de destek verdi

15 Aralık 2016 Saat: 12:02
Bilgievi öğrencileri polis amcalarının yanında
Bilgievi öğrencileri polis amcalarının yanında

Tüm ülkeyi yasa boğan Beşiktaş Vodafone Arena’da gerçekleştirilen hain saldırının ardından başlatılan “Polisimin Yanındayım” kampanyasına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievi öğrencilerinden destek geldi. Duyarlı öğrenciler, ilçelerinde polis merkezlerine giderek, hain saldırıda şehit olan polisler için başsağlığı dileğinde bulundu. Burada bulunan polis amcalarına sarılan ve acılarını paylaşan Bilgievi öğrencileri, “Polis amcalarımızın yanındayız” mesaj verdi.

 

POLİS MERKEZLERİNE GİTTİLER

Gebze Hüma Hatun Bilgievi öğrencileri Cumhuriyet Polis Merkezi’ne, Darıca Kazım Karabekir Bilgievi öğrencileri Karşıyaka Polis Merkezi’ne, Gazi Akçakoca Bilgievi öğrencileri İzmit Doğu Kışla içindeki Asayiş Polis Merkezi’ne, Gölcük Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievi öğrencileri ise Gölcük Polis Merkezi Amirliği’ne giderek, polis amcalarına başsağlığı diledi.

 

MİNİK KALPLERDEN POLİSE ANLAMLI DESTEK

Oldukça üzgün olan minikler duygularını kendilerini karşılayan polislere iletti. Polis amcalarına, “Sizlere yapılmış bu saldırı bizi çok üzdü. Biz polis amcalarımızı, polis ablalarımızı çok seviyoruz. Sizler, bizler rahat uyuyabilelim, okullarımıza güvenle gidelim diye gece gündüz çalışıyorsunuz. Bizlerin güvenliği için canlarını ortaya koyan polislerimizin her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

 

DUYGULANDIRAN ZİYARET

Polisler de kendilerini ziyarete gelen Bilgievi öğrencilerinin bu duyarlı davranışı karşısında duygusal anlar yaşadı. Çocuklara teşekkür eden polis memurları, bu anlamlı ziyaretin kendilerine moral verdiğini söyledi. Bilgievi öğrencileri ziyaret ettikleri polis merkezlerinde polis amcalarıyla fotoğraf çektirerek desteklerini yineledi.

 

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑