Ana Manşet Reklam

Güncel

Bilgievleri, bin adet siperlik üretti

Kent genelinde koronavirüse (Covid-19) karşı mücadele veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak için çalışmalarını her alanda sürdürüyor. Büyükşehir’e bağlı Bilgievleri, üç boyutlu(3D) yazıc

1 Mayıs 2020 Saat: 16:13
Bilgievleri, bin adet siperlik üretti
Bilgievleri, bin adet siperlik üretti

Kent genelinde koronavirüse (Covid-19) karşı mücadele veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak için çalışmalarını her alanda sürdürüyor. Büyükşehir’e bağlı Bilgievleri, üç boyutlu(3D) yazıcılarla sağlık çalışanları için siperlik üretmeye devam ediyor. Şimdiye kadar bin adet siperlik üreten Bilgievleri, ürettiği tüm siperlikleri sağlık çalışanlarına ulaştırdı.

 

 

3D YAZICILAR BU KEZ SAĞLIKÇILAR İÇİN ÇALIŞIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın eğitime yönelik hizmetleri arasında başı çeken ve Türkiye'ye örnek olan Bilgievleri, eğitim için kullandığı 3D yazıcıları bu sefer sağlık çalışanları için kullandı. Şuana kadar bin adet siperlik üretilirken siperlikler ivedilikle sağlık çalışanlarına ulaştırılıyor.

 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK

Koronavirüs vakaları sebebiyle sağlık çalışanları gecesine gündüzüne katarak çalışmalarına devam ediyor. Koronavirüs tehlikesine karşı sağlık çalışanlarının korunmasını sağlamak amacıyla Bilgievi eğitmenleri bir araya gelerek ellerindeki 3D yazıcılarla koruyucu siperlik üretimine başlarken sağlık çalışanlarına tam destek veriyor. Üretilen siperlikler, doktor ve hemşirelerin kullanması için ücretsiz bir şekilde çeşitli hastanelere ulaştırılıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑