parkinnn

Siyaset

Binali Yıldırım ve Mehmet Özhaseki Dilovası’na geliyor

Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı Binali Yıldırım ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki 27 Mayıs 2022 Cuma günü Dilovası’na geliyor.

26 Mayıs 2022 Saat: 13:43
Binali Yıldırım ve Mehmet Özhaseki Dilovası’na geliyor
Binali Yıldırım ve Mehmet Özhaseki Dilovası’na geliyor

Ahmet Eren, Huriye Eren Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi imza töreni; 

65. Hükümet Başbakanı ve AK Parti Genel Başkan vekili Binali Yıldırım ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin teşrifleri ile gerçekleşecek.

YILDIRIM VE ÖZHASEKİ DİLOVASI’NA GELİYOR 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in girişimleri ile KMC Kayseri Metal Center San. Ve Ticaret A.Ş tarafından Orhangazi Mahallesi Kaymakamlık karşısında yapılacak olan Ahmet Eren, Huriye Eren Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi imza töreni 27 Mayıs (Cuma) günü saat 11:00’de Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.  

BAŞKAN ŞAYİR’DEN DİLOVALILAR’A DAVET  

İki önemli ismi Dilovası’nda ağırlamanın heyecanını yaşayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “İlçemiz için önemli bir gün yaşayacağız. Girişimlerimiz sonucu hayırsever işadamlarımız tarafından yapılacak olan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi’nin imza töreni iki önemli misafirimizin katılımı ile gerçekleşecektir. Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanlarımızdan Binali Yıldırım ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleşecek imza törenine tüm Dilovalılar’ı davet ediyorum” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑