parkinnn

Spor

Bol ödüllü müthiş turnuva başlıyor

Halı saha maçlarına prestij kazandıracak olan büyük futbol turnuvası , 31 Temmuz Pazar günü başlayacak.

30 Temmuz 2022 Saat: 22:46
Bol ödüllü müthiş turnuva başlıyor
Bol ödüllü müthiş turnuva başlıyor

YILDIZLAR GEÇİDİ
Kamuoyu ve futbol severler tarafından büyük merakla beklenen , Şener GYD'nin 'Yaz Futbol Turnuvası'' adeta yıldızlar geçidi gibi bir açılışla start alacak. Saat 19.30 'da Mutlukent'te 'Gebze Sporter'' tesislerinde başlayacak olan turnuva açılışına, Türk futbol tarihinin efsane isimleri Cemil Turan, Safet Sancaklı, Tanju Çolak gibi isimlerin yanısıra, Avrupa ve Türkiye Karate Şampiyonu, olimpiyat ikincisi , milli karateci Eray Şamdan'da katılacak. Açılışta Karate Milli Takım Antrenörü Adnan Şamdan'da hazır bulunacak.
SİYASİLER DE KATILACAK
Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın yanısıra kaymakamlar, belediye başkanları, STK temsilcileri, siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla birlikte , Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak'ında davetli olduğu açılışa yoğun ilgi bekleniyor.
12 BİN LİRA PARA ÖDÜLÜ
Şener GYD Yaz Futbol Turnuvası'nda 22 takım yarışırken, takımlara adeta ödül yağacak. Şener GYD ve Gebze Birlik Kulüp Başkanı Şener Yılmaz, futbol sever bütün vatandaşları turnuva açılışına davet ederken, birinci takıma 12 bin lira para ödülü verileceğini söyledi. Yılmaz, ''Birinci olan takıma 12 bin, ikinciye 7 bin, üçüncüye 4 bin, dördüncü takıma ise 2 bin lira ödül verceğiz. Kupa ve madalyalarımızı da sunacağız. Gebze'de iz bırakmak, bir tarih yazmak ve çok konuşulacak bir turnuva tertip ettik. Futbol severler, iş insanları, siyasiler, sanatçılar ve medya bu sahada olacak. Şimdiden keyifli ve centilmence maçlar çıkacağını söyleyebilirim. Herkesi turnuvamızı izlemeye, takımına güvenenleri de aramızda olmaya davet ediyorum. '' dedi.
Diğer yandan açılışta misafirlere nostalji futbolu yaşatılacağı belirtilirken, saha önüne kurulacak araçlardan köfte-ekmek, pilav-döner, ayran-meşrubat, tatlı-su gibi ikramlarda da bulunulacağı kaydedildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑