Ana Manşet Reklam

Kültür

Büyükşehir’in THM Korosundan türkü ziyafeti

Büyükşehir Türk Halk Müziği Korosu, Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde, Azeri ve Kerkük türkülerini seslendirdi

28 Kasım 2016 Saat: 10:37
Büyükşehir’in THM Korosundan türkü ziyafeti
Büyükşehir’in THM Korosundan türkü ziyafeti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu tarafından Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde, Azeri ve Kerkük türküleri seslendirildi. Nuray Polat’ın şefliğinde konser veren Türk Halk Müziği Korosu, Gebzelilere türkü ziyafeti sundu.

 

AZERİ VE KERKÜK TÜRKÜLERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu tarafından düzenlenen konserde, Azeri ve Kerkük türküleri seslendirildi. Bir türkü ziyafetinin verildiği gecede, tadına doyulmaz bir konser sahnelendi. Şef Nuray Polat şefliğindeki Türk Halk Müziği Korosu’nun, ücretsiz konseri için Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ni dolduran Gebzeliler türkü dolu bir akşam yaşadı.

 

ÇOCUKLARDAN KORO ŞEFİNE ÇİÇEK

Birbirinden güzel türkülerin solo ve koro olarak seslendirildiği konser sonunda Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı halk müziği hocası da olan Nuray Polat’a konsere gelen ailelerinin çocukları tarafından çiçek takdim edildi. Çiçek takdimi için sahneye çıkan minikler, Türk Halk Müziği Korosu ile birlikte memleketim şarkısını söyledi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑