Ana Manşet Reklam

Yaşam

Büyükşehir Karla Mücadele ekipleri görevde

Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele ekipleri kentin yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışına karşı yol açma ve tuzlama çalışması yaparak ulaşımın aksamasını önlüyor

24 Mart 2021 Saat: 10:46
Büyükşehir Karla Mücadele ekipleri görevde
Büyükşehir Karla Mücadele ekipleri görevde

İlimizin yüksek kesimlerinde hava sıcaklığının düşmesinin ardından salı gecesinden buyana kar yağışı başladı. Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele ekipleri, Kartepe zirve yolu, Erikli Tepe Tabiat Parkı, Umuttepe, Santral Rampası, Miralay Mümtaz Caddesi, TOKİ Akpınar Konutları’nda tüm ilçelerde ve köylerde Karla Mücadele Ekipleriyle yol açma ve tuzlama çalışması yaparak ulaşımın aksamasını önlüyor.

 

KENTİN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR VAR

Salı gece saatlerinde sıcaklıkların ani düşüşü sonrasında başlayan kar yağışı ile kentin yüksek kesimleri beyaz örtü ile kaplandı. Kar yağışı sonrasında beyaz örtüyle kaplanan yollarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele ekipleri, Loder, jcb ve pto iş makineleriyle kentin yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışına karşı yol açma ve tuzlama çalışması yaparak ulaşımın aksamasını önlüyor.

 

KAR TEMİZLEME VE TUZLAMA YAPILIYOR

Kartepe zirve yolu, Erikli Tepe Tabiat Parkı, Umuttepe, Santral Rampası, Miralay Mümtaz Caddesi, TOKİ Akpınar Konutları’nda tüm ilçelerde ve köylerdeki yollarda kar küreme, temizleme ve tuzlama çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, karın yolda buzlanma oluşturmaması ve araçların yolda kayarak olumsuz durumlara sebep olmaması için 24 saatlik vardiya ile kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑