parkinnn

Güncel

Çağlar Çorumlu'nun babası hayatını kaybetti

Güldür Güldür Show'un Eşofmanlı Şevket Hoca'sı karakteriyle yıldızı parlayan Çağlar Çorumlu'nun babası Vedat Çorumlu, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi

15 Mart 2017 Saat: 12:19
Çağlar Çorumlunun babası hayatını kaybetti
Çağlar Çorumlu'nun babası hayatını kaybetti

Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşayan emekli öğretmen Vedat Çorumlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Oyuncu Çağlar Çorumlu’nun babası olan Vedat Çorumlu için dün Merzifon Karamustafa Paşa Cami’nde cenaze töreni düzenlendi.

Ailesi ve yakın dostlarının katıldığı törende, Vedat Çorumlu kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze töreninde Çağlar Çorumlu taziyeleri kabul etti.

ÇAĞLAR ÇORUMLU KİMDİR?

Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Çağlar Çorumlu 4 Aralık 1977'de Merzifon'da dünyaya geldi. Annesi ve babası öğretmen olan Çorumlu, 1994 yılında, Merzifon Lisesi'nden mezun oldu. 2000 yılında Anadolu Üniversitesi "Turizm ve Otel İşletmeciliği" bölümünü bitirdi.

Eskişehir'de yaşadığı yıllarda, okuduğu üniversitenin "tiyatro kulübü"ne katıldı. Oyunculuk yeteneğini ilk olarak, bu tiyatro kulübünün yönetmeni olan Tolga Evren'in desteği ile fark etti. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra, tiyatro eğitimi almak ve tiyatro hayatına profesyonel olarak devam etmek için 2000 yılında İstanbul'a yerleşti.

Bir yıl "MSM ACTOR STUDIO"da tiyatro eğitimi aldı ve 2001 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra, hemen televizyon ve tiyatro sektöründe kendine yer buldu. Profesyonel olarak çalıştığı ilk tiyatro olan Kabare Taksim'e katıldı. Ardından, Kabare Taksim ekibinin yaptığı 7 Numara dizisinde Yusuf Güdük karakterini canlandırdı. "Kabare Taksim"den sonra Komedi Kılçık adlı grupta kabare oyunculuğu yapmaya devam etti.

2007 yılında İstanbul Efendisi adlı oyun ile, İstanbul Şehir Tiyatroları'na katıldı. 2013 yılında, altı yıl oyuncu olarak çalıştığı bu kurumdan istifa etti. Yine 2013 yılında kendi tiyatrosu TiyatrOPS'u kurdu. 

Çağlar Çorumlu Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, 2001 yılından bu yana pek çok dizide ve sinema filminde rol aldı. Ayrıca, animasyon ve reklam dublaj çalışması da yapmaktadır. Çağan Irmak'ın 2010 yılı yapımı Prensesin Uykusu adlı filmindeki Aziz karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

2012 yılında 16. Yapı Kredi Afife Jale Tiyatro Ödülleri'nde, Şark Dişçisi adlı oyunda Taparnigos rolü ile "Yılın En Başarılı Müzikal Komedi Erkek Oyuncusu" ödülüne layık görüldü.

2012 yılında Gaye Çorumlu ile evlenen Çağlar Çorumlu “Güldür Güldür” adlı komedi programında canlandırdığı Eşofmanlı Şevket Hoca karakteriyle tanınmaktadır. DHA

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑