parkinnn

Spor

Çayırova’da basketbol rüzgarı esti

Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği Sokak Basketbolu turnuvası festival havasında geçti. Çevre il ve ilçelerden 88 takım ve 352 sporcunun katıldığı etkinlik büyük ilgi gördü.

12 Eylül 2022 Saat: 14:44
Çayırova’da basketbol rüzgarı esti
Çayırova’da basketbol rüzgarı esti

Çayırova Belediyesinin düzenlediği geleneksel  3x3 sokak basketbolu turnuvası büyük ilgi gördü. Basketbol ateşinin yandığı şehirde ikincisi gerçekleşen organizasyon büyük ses getirdi. Çevre ilçe ve illerin yanı sıra, yurtdışından tatil için gelen gurbetçiler ve ülkemizde yaşayan yabancı uyruklu sporseverler organizasyona akın etti.MAÇLAR NEFES KESTİTurnuva son saniyesine kadar kıran kırana geçen maçlara sahne oldu. Birçok güçlü takımın yer aldığı organizasyonda üçlükler, smaçlar ve estetik hareketler izleyenlerin gözlerinin pasını sildi.

3’LÜK YARIŞMASINA BÜYÜK İLGİOrganizasyonda 3’lük yarışması gerçekleştirildi. 50 sporcunun katıldığı yarışmada ön elemeler ve finaller yapıldı. Yarışmada rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk ipini göğüsleyen Berke Yılmaz iki bin TL ödülün sahibi oldu. Yarışmayı 2.likle tamamlayan Berkay Eren bin TL ile ödüllendirildi.ŞAMPİYON TAKIM İSTANBULLS2 gün süren turnuvada rakiplerini birer birer eleyerek şampiyonluğa uzanan takım İstanbulls oldu. Şampiyon İstanbulls zaferini doyasıya kutladı. Şampiyon takım 10bin Tl ile ödüllendirilirken, 2.olan Old Cast Team 7 bin TL ve turnuvayı 3.lükle bitiren Kaya Gibi takımı 5 bin TL ile ödüllendirildi. Şampiyon takım ve 2.olan takım kupa, ödül ve madalyalarını Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ellerinden aldı. Başkan Çiftçi turnuvanın kapanış konuşmasında; “2 gün dolu dolu güzel bir vakit geçirdik. Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz turnuva sonrasında basketbol takımımızı kurduk. 7-8 ay gibi kısa bir süre içerisinde şampiyon olarak 2. lige çıktık. Bizler Çayırova’mızı spor kenti yapmak adına 3 sene önce yola çıktık. Birçok alanda Türkiye dereceleri elde ettik. Çayırova’mız artık spor kenti oldu diyebiliriz. Bununla da yetinmeyip spor alanında gençlerimiz için hizmetlerimize devam edeceğiz’’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑