Ana Manşet Reklam

Kültür

ÇAYIROVA’DA KARADENİZ GECESİ

Çayırova Belediyesi “Doğu Karadeniz Yöresel Dernekler Kültür Festivali’’ kapsamında konser etkinlikleri gerçekleştirdi.

2 Eylül 2021 Saat: 13:45
ÇAYIROVA’DA KARADENİZ GECESİ
ÇAYIROVA’DA KARADENİZ GECESİ

Çayırova Belediyesi etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Kültür İşleri Müdürlüğü Birimi tarafından organize edilen festivalin coşkusu saat 18.00 itibariyle Çayırova Belediyesi önündeki açık otoparkta yaşandı. Festivalde; Trabzon, Ordu, Giresun ve Artvin dernekleri yer aldı. Sahneye şehir ve yörelerinin müziğini temsilen; Taner Eyüpoğlu, Grup Tek, Ali Gedik ve Süleyman Yılmaz çıktı. Sanatçılar seslendirdiği Karadeniz şarkılarıyla izleyenlerin kulaklarının pasını sildi.

EKİN UZUNLAR KARADENİZ FIRTINASI ESTİRDİ

Doğu Karadeniz Kültür Festivali’nde gecenin finali sanatçı Ekin Uzunlar ile gerçekleşti. Saat 21.00 da sahne alan başarılı sanatçı seslendirdiği eserlerle büyük coşku yarattı. Oldukça kalabalık bir izleyici kitlesinin bulunduğu konserde şarkılar hep bir ağızdan söylenirken, izleyenlerin telefonlarının ışıklarıyla oluşturduğu ambiyansla renkli görüntüler ortaya çıktı. Genç sanatçının kemençesiyle Türkçe ve yabancı dilde birbirinde farklı eserler çalması ve sahne şovu büyük alkış topladı.

BU ETKİNLİKLERİN DEVAMI GELECEK

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak etkinliğe katılım gösterdi. Başkan Çiftçi etkinliklerin devamının geleceğini işaret etti.Kürsüye konuşma için davet edilen Kaymakam Gözen; bu gecenin kendisine Karadeniz’de görev yaptığı dönemleri hatırlattığını söyleyerek, Karadeniz bölgesinin doğa olarak çok özel bir yer olduğu ve insanlarının da tıpkı müziği gibi hareketli ve içten olduğuna vurgu yaptı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ise yaptığı konuşmasında “Bugünkü gibi yüzünüz hep gülsün inşallah. Hepinize çok sevgiler, sizlere iyi eğlenceler diliyorum’’ dedi.Organizasyonda büyük emeği geçen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi izleyicileri selamlarken etkinliklerin süreceğinin müjdesini verdi. Çiftçi konuşmasında; “Salgın süreci azaldıkça inşallah sizleri bu güzel organizasyonlarla daha çok buluşturacağız. Biz kültüre, sanata, sanatçıya önem veriyoruz. Yaptığımız hizmetlerin yanı sıra sizler eğlenin, stres atın, mutlu olun diye tabiki “Sevince’’ sloganıyla bu organizasyonları yapıyoruz. Siz yeterki sağlıklı olun’’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑