parkinnn

Spor

Çayırova’da sokak basketbolu turnuvası

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen 3x3 sokak basketbolu turnuvası 10-11 Eylül tarihlerinde Aliya İzzetbegoviç parkında gerçekleşecek.

6 Eylül 2022 Saat: 12:47
Çayırova’da sokak basketbolu turnuvası
Çayırova’da sokak basketbolu turnuvası

Spor kenti Çayırova’da basketbol ateşinin yanmasına sayılı günler kaldı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin talimatlarıyla 2021 yılında gerçekleştirilen organizasyon hafızalarda güzel anılar bırakarak başarıyla sonlanmıştı. Bu yıl ikincisi düzenlenecek turnuvanın kayıtları yoğun talep gördü.

SAHNE GENÇ YILDIZ ADAYLARININYaş sınırı kuralı olmayan turnuvada geçtiğimiz yıl 4 yaşındaki minik basketbolcu ailesi ile organizasyonda yer almış ve turnuvanın en genç oyuncusu unvanını kazanmıştı. Turnuvada birçok genç oyuncu performansı ile göz kamaştırmış ve Çayırova Belediyesi basketbol takımı kurulduktan sonra farklı yaş kategorilerinde takıma kazandırılmıştı. Komşu ilçe ve şehirlerden de katılım gören turnuvada bu sene de dikkatler genç yeteneklere çevrilecek.SOKAK BASKETBOLUNDAN İKİNCİ LİGE2021 yılında gerçekleştirilen 3x3 Sokak Basketbolu turnuvası kentin spor tarihini değiştirecek büyük bir dönüm noktası olmuştu. Organizasyona olan yoğun ilgi, çocukların spora yönelmesi ve genç yeteneklerin sahada yer alması Başkan Çiftçi’yi fazlasıyla etkilemiş ve basketbol takımı projesini hayata geçirmesinde büyük etken olmuştu. Bir yıl içerisinde üst üste iki lig yükselme başarısını gösteren Çayırova Belediyesi Basketbol takımı, 2022-2023 sezonunda Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑