parkinnn

Eğitim

Çayırova Zabıtası'ndan YKS nöbeti

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında adeta teyakkuza geçti

19 Haziran 2022 Saat: 18:00
Çayırova Zabıtasından YKS nöbeti
Çayırova Zabıtası'ndan YKS nöbeti

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin talimatıyla sınav öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Zabıta Ekipleri, Zabıta Müdürü Zafer Uyar’ın koordinesinde Cumartesi günü yapılan TYT ve Pazar günü gerçekleşen AYT sınavında adeta nöbet tuttu. Çayırova’da 15 okulda gerçekleşen YKS sınava öncesi alarma geçen Zabıta Ekipleri, 2’si motorize 8 kişilik ekiple sabah saat 7.30’dan 13.00’de kadar sınav merkezleri çevresinde ring yaparak, geç kalan öğrencileri sınava yetiştirdi, durakta bekleyenler öğrencileri okula taşıdı, sınav merkezleri çevresinde önlemler aldı.

GEÇ KALANLARI SINAVA YETİŞTİRDİ

Okul çevreleri, cadde ve duraklarda sürekli ring halinde gezen Zabıta ekipleri, sınava geç kalan öğrencileri okullara yetiştirirken, durakta otobüs bekleyen adayları da okullara taşıdı. Eksik evrak yada sınav kağıdı çıktısı almayı unutanları belediyeden çıktı alıp yeniden sınav merkezine bırakan Çayırova zabıtası, sınav saati boyunca okul çevresinde denetimlerde bulundu; klakson çalanları ve gürültü yapanları da uyardı.

ÖĞRENCİLERE ÇAY VE SU İKRAMI

Öte yandan Çayırova Belediyesi Vefa Destek ekipleri, okul önlerine sınav öncesi çadır kurarak, öğrencilere ve yakınlarına iki gün sınav süresi boyunca çay, su ve kolonya ikramında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑