parkinnn

Yaşam

Ceren Dereli bir çırpıda güzelleştiriyor

(Gül AKDEMİR- Gölge )Merkez Prıma 'nın Uzman Estetisyeni Ceren Dereli , gelen yoğun talep üzerine hemcinslerini güzelleştirmek için, kendi ismini taşıyacak olan güzellik merkezi açacak.

14 Şubat 2022 Saat: 20:24
Ceren Dereli bir çırpıda güzelleştiriyor
Ceren Dereli bir çırpıda güzelleştiriyor

Gebze'de , bayanların güzelleşmek konusunda değişmez ismi olan Dereli, dört yıldır sürdürdüğü mesleğinde çıtayı yükseltiyor. Uzman Estestisyen Ceren Dereli, Merkez Prıma Hastanesi'ndeki görevinin yanı sıra uzun zamandır sosyal medya platformunda hizmet verdiğini söylerken, ''Talepler çok arttı. Emeğimden memnun kalan müşteriler bir birine referans oluyor, hemcinslerim bu konuda çok duyarlı. Israrla bir merkez açmamı istiyorlar, artık kayıtsız kalamamıyorum. Yakında '' Ceren Dereli Güzellik Merkezi '' ile hizmete daha etkin devam edeceğim.'' dedi.
9 Eylül Üniversitesi Kimya Bölümü mezunu olan üç çocuk annesi , Uzman Estetisyen Ceren Dereli, bir dönem CHP Gebze İlçe Örgütü'nde aktif siyaset yapmasının tanınmasında katkısı olduğunu dile getirirken ''Şimdi estetiksel görüntü içinde olmak isteyen , kendini seven, bakımlı bütün kadınlar değerlerine değer katmak için beni arıyorlar. Tüm bilgi birikimimi ve yeteneklerimi işime adıyorum. Müşterilerimim memnuniyeti ve talebi , yeni bir sayfa açmama sebep oldu. Yakında Gebze'de, güzellik merkezimizi açacağım. '' şeklinde konuştu.
Hizmet almak isteyen kadınların kendisine şimdilik sosyal medya hesaplarından ulaşabildiklerini vurgulayan Ceren Dereli , ''Her kadın güzeldir, ama onları çok daha güzel yapan güzelliklerine güzellik katan onların bakımlı olmaları, figürlerden yararlanmaladır. Ben , kadınların güzelliklerine figür katkısı yapıyorum'' sözlerinden sonra verdiği hizmetleri şöyle sıraladı; '' Kalıcı makyaj, ipek kirpik, iğneli epilasyon, lifting, kaş laminasyon, saç botoksu, Brezilya fönü, plazma pen, protez tırnak, kalıcı oje..''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑