parkinnn

Siyaset

CHP Başkanı Orhan : Gebze'yi büyükşehir yapacağız

Basının karşısına çıkan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gebze’nin İl olması için iktidara yüklendi.

22 Ekim 2021 Saat: 16:07
CHP Başkanı Orhan : Gebzeyi büyükşehir yapacağız
CHP Başkanı Orhan : Gebze'yi büyükşehir yapacağız

Başkan  Orhan, “Gebze’yi il yapmak için elinizi çabuk tutun,  ilk seçimde millet İttifakı  Gebze'yi  Büyükşehir yapacaktır.”dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan,  ilçe yöneticileri ve   partisinin meclis üyeleriyle beraber sabah kahvaltısında basınla buluştu. Teknik arızanın olduğu , sinevizyon gösterisinin yapılamadığı Antik Cafe'de gerçekleşen toplantıda çalışmalarını anlatan  Başkan Orhan, “Göreve geldiğimizde Gebze’nin her mahallesinde soksak öbeği çalışması yapacağız demiştik ve her sokakta bu yapılanmayı oluşturduk. Bu süreçte en büyük şansızlığımız pandemi oldu. 22 mahallemiz 18 köyümüz var. 22 mahalle ve 18 köyün temsilcilerini belirledik, şu anda yönetim kurulları oluşturuluyor. Mahalle Meclislerimizi başlatmıştık yakın zamanda, fakat yaz sezonunda ara vermiştik. Planlarımızı bu boşlukta daha da detaylandırdık ve önümüzdeki haftalarda mahalle meclislerimize devam edeceğiz. Sokağın sorunlarını Gebze gündemine taşıyabilmek için çalışmalarımız devam ediyor. '' dedi.

Gökhan Orhan daha sonra özetle şunları anlattı ; “Gebze’nin Büyükşehir statüsünde İl olma hayali var ama ne yazık ki gerçekleşmedi. Gebzeliler buna sahip çıkmalı. Olumlu çalışmalar duysak da somut adım yok. Gebze’nin Büyükşehirli İl olması tavrını korumalıyız. Gebze hak ettiği değeri alması gerektiğine inanıyoruz. Gebze dört ilçeyle beraber 52 ilden büyük bir yer. Gebze kanuni bütün haklarını tamamlamış bir il konumunda. Yetkililer ve İktidar partisi İlçe Başkanı aracılığıyla Ankara’ya gönderme yapıyoruz. Lütfen Gebze’ye sahip çıkın. Biraz ellerini çabuk tutsunlar yoksa Millet İttifakı olarak ilk seçimde Gebze’nin hakkının teslim edilmesi için elimizden geleni yapacağız. ''

İlçe Başkanı Gökhan Orhan'dan sonra uzun uzun bilgiler veren ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'le olan diyaoğlarını anlatan grup sözcüsü Saide Arslan Çalışkan ise , Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e yüklendi.. Arslan, '' Bütçe görüşmelerinde performans programına ret verdik. Çünkü bu çalışmalar Gebze’ye yakışmıyor. Belediye yöneticilerinin bu dönemde ezberlerini bozduk. Yaptığımız detaylı çalışmalar iktidar partisinin hoşuna gitmiyor. Bize kent olma yolunda ilerleyen Gebze’nin muhalefet Meclis üyeleriyiz. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Başkan gündem ve yatırım sunumları yaptı, görselle anlattığı bu çalışmaların biz performans programında da olmasını istedik ama ne yazık ki yoktu. Gelen programda ayrıntılar yoktu sadece başkanın tanıtımı vardı. Başkanın kafasında var yatırımlar, kendi kafasına göre işleri programlıyor. Başkan halk meclislerinden vatandaşın taleplerine göre çalıştıklarını ifade etti. Biz Yüzde 48’lik bir muhalefeti temsil ediyoruz, halkın sorunlarını anlatıyoruz ama dikkate alınmıyor.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑