parkinnn

Güncel

CHP Genel Merkez binası önüne yerleştirildiler...

Siyasilere suikast iddialarının ardından partinin artırdığı güvenlik tedbirlerine bir yenisi eklendi.

14 Şubat 2017 Saat: 14:23
CHP Genel Merkez binası önüne yerleştirildiler...
CHP Genel Merkez binası önüne yerleştirildiler...

CHP'nin talebi üzerine, Ankara  Valiliğince Söğütözü'ndeki genel merkez binası önüne koruma polisleri için zırhlı  nöbet kulübesi koyuldu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, CHP tarafından, parti genel  merkezi önündeki koruma polislerinin can güvenliği için Ankara Valiliğine yapılan   başvuru üzerine, parti binası önüne zırhlı polis kulübesi yerleştirildi.

Kurşun geçirmez camlı ve projektör aydınlatma sistemi bulunan güvenlik  kulübesi, ağır silahlara karşı dayanıklı olarak imal edildi.

Aynı anda birden fazla polisin nöbet tutabileceği zırhlı kulübede, 24  saat görev yapılacak.

Siyasilere yönelik suikast iddialarının ardından, geçen ay bir dizi  tedbirin hayata geçirildiği CHP'de, Söğütözü'ndeki genel merkez binasının  içindeki ve dışındaki güvenlik kameralarının sayısı artırılmış, açıları  genişletilmişti.

Ayrıca, genel merkezdeki polis ve özel güvenlik görevlisi sayısı  artırılmış, x-ray cihazları yenilenmiş, partiye gelen tüm araçlar hafızalı  dijital makineyle kayıt altına alınmaya başlanmıştı.

Öte yandan, söz konusu ihbarlar nedeniyle bir süre önce Başbakanlık  tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 4,5 ton ağırlığında zırhlı  araç tahsis edilmişti.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑