parkinnn

Yaşam

Çiftçi koltuğunu minik başkan Efe’ye devretti

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Güzeltepe İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Efe Doğan’a devretti.

23 Nisan 2022 Saat: 11:02
Çiftçi koltuğunu minik başkan Efe’ye devretti
Çiftçi koltuğunu minik başkan Efe’ye devretti

Bir süreliğine Belediye Başkanı olmanın heyecanını yaşayan minik Efe’nin Çiftçi ile olan diyalogları renkli görüntülere sahne oldu.Minik Efe, Başkan Çiftçi ile el sıkışarak Başkanlık koltuğunu kısa süreliğine devraldı. Başkan Çiftçi,  kendisinin yerine geçen Efe’ye ilk icraatının ne olacağını sordu. Minik Efe bu soruya “Engelli insanlara daha çok yardımda bulunmalıyım, ihtiyacı olanlara yardımda bulunmak gibi planlarım var’’ dedi.

Başkan Çiftçi’nin gençler için ne planın var sorusuna minik başkan Efe Doğan, “Ücretsiz büyük bir tane kütüphane yapmak istiyorum. İçinde birçok kitabın olduğu bir kütüphane’’ cevabı Çiftçi’nin yüzünü gülümsetti.

 2 tane kitap kahve projesinin hayata geçirildiği ve kısa bir süre sonra hizmete gireceğini açıklayan Bünyamin Çiftçi, minik başkana düşüncelerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Çiftçi, Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Güzeltepe İlkokul Müdürü Ali Zeyneloğlu, öğrenci ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra hediye takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑