Ana Manşet Reklam

Eğitim

Çocuğum Ne İster?

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde sürdürülen ,eTwinning  çalışmaları kapsamında “Anne ve Baba! Telefonlar Rafa, Kitaplar Masaya” adlı projeyi yürüten Eşrefbey İlkokulu ve farklı şehirlerden on okulun velileri ve öğretmenler

28 Mart 2021 Saat: 13:03
Çocuğum Ne İster?
Çocuğum Ne İster?
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde sürdürülen ,eTwinning  çalışmaları kapsamında “Anne ve Baba! Telefonlar Rafa, Kitaplar Masaya” adlı projeyi yürüten Eşrefbey İlkokulu ve farklı şehirlerden on okulun velileri ve öğretmenleri  “Okur-Yazar Buluşması” etkinliği ile severek okudukları “Çocuğum Ne İster? ”Kitabının yazarı Seda Moralıgil ile 27 Mart 2021 Cumartesi günü online yayın ile bir araya geldiler.
Yazarın kitabını okuyan veliler ,kitabın içeriğiyle ilgili sorular sordular. Yazar ,konuşmasında çocuk-anne ilişkileri, ergen çocuklarda neler dikkat edilmesi hususunda altın değerinde bilgiler sundu.

Velilerin kitabı okumaları ve ardından kitabın yazarıyla bir araya gelmesi, edinilen bilginin kalıcı olmasına daha çok katkı sundu. Katılımın yoğun olduğu söyleşi ,fotoğraf çekimiyle sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑