Ana Manşet Reklam

Eğitim

Çocuklar yıl sonu şenliğinde eğlendi

Çayırova Belediyesinin düzenlediği Bilgi Evleri yıl sonu etkinliğinde spor, müzik ve oyun aktiviteleri yapıldı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi programa katılarak çocukların mutluluğuna ortak olduk.

20 Haziran 2022 Saat: 14:06
Çocuklar yıl sonu şenliğinde eğlendi
Çocuklar yıl sonu şenliğinde eğlendi

Çayırova’nın geleceği olan çocuklara ve yetişkinlere eğitim verilen bilgi evleri öğrencileri ve aileleri için sene sonu etkinliği düzenledi. Yıl boyu  eğitim gören çocuklar kapanış programında doyasıya eğlendiler. Müzik spor ve eğlencenin tavan yaptığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Çayırova Stadyumu’nda gerçekleşen organizasyonda  yüz boyama, zekâ oyunları ve spor aktiviteleri yer aldı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi yıl sonu etkinliğine katıldı. Çocukların aktivitelerine eşlik eden ve onlarla keyifli vakit geçiren Başkan Çiftçi şenlikte bir konuşma yaptı. Çiftçi “ Ben Çayırova’mı çok seviyorum. Biz büyük ve çok güzel bir aileyiz. 1 sene içerisinde velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte yaklaşık 15 bin kişiye eğitim verdik. Sizler için canla başla çalışmayı sürdüreceğiz’’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑