Ana Manşet Reklam

Spor

Çolakoğlu’ndan, Dilovası Belediyespor’a destek

Dilovası Belediyespor ile Çolakoğlu Metalurji A.Ş. arasında ana sponsorluk anlaşması imzalandı.

23 Eylül 2022 Saat: 14:52
Çolakoğlu’ndan, Dilovası Belediyespor’a destek
Çolakoğlu’ndan, Dilovası Belediyespor’a destek

Uzun yıllardır Dilovası’nda spordan sanata, kültürel etkinliklerden sosyal etkinliklere kadar birçok alanda yaptığı desteklerle adından sıkça söz ettiren ve yaklaşık 5 yıldır da Dilovası Belediyespor’a destek veren Çolakoğlu Metalurji A.Ş. 2022-2023 futbol sezonunda da geleneği bozmayarak, Dilovası Belediyespor’un ana sponsoru oldu.  

Bu sezon Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan ve şampiyonluk paralosı ile BAL ligini hedefleyen Dilovası’nın köklü takımı Dilovası Belediyespor yeni sezona iddialı giriyor.  

Kulüp, yeni sezon için Dilovası’nın güçlü firmalarından Çolakoğlu Metalurji A.Ş ile ana sponsorluk imzalayarak iddiasını pekiştirdi.  

Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen imza törenine, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, MHP İlçe Başkanı Ali Demiray, Çolakoğlu Metalurji İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Kazım Selim Özkan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Çolakoğlu Metalurji Kurumsal İletişim Müdürü Seda Demirel Yıldırım ve İletişim Koordinatörü Enis Şener, mahalle muhtarları ve Dilovası Belediyespor yöneticileri ve sporcuları katıldı.  

BİR TOPLUM EĞİTİM VE SPORLA KALKINIR 

İmza töreninin açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, Dilovası Belediyespor’umuza ve ilçemize her daim katkısı olan Çolakoğlu Metalurji A.Ş. ile kulübümüz arasında yapılacak olan imza töreni bizim için oldukça önemlidir. Dilovası Belediyespor’a güç katan bu anlaşma ile takımımız yeni sezona çok daha güçlü girecektir. Unutmayalım ki; bir toplum, bir millet, eğitime ve spora yatırım yaparsa o toplum, o millet, her alanda kalkınır ve büyür.  

Bizler; bu doğrultuda gençliğe ve geleceğe hizmet etmek adına gayret ediyoruz. Dilovası Belediyespor olarak her alanda sporcu yetiştirmek için çabalarken Çolakoğlu Metalurji’nin bu desteği hepimiz için oldukça önemlidir. Güzel bir gelişim kaydetmek istiyorsak, iş birliği ve dayanışma içinde olmalıyız. Bu anlamda her sıkıntımızda yanımızda olan, destek veren gençlerin abisi Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e ve yine her zaman yanımızda olan desteğini esirgemeyen Çolakoğlu Metalurji ailesine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

DİLOVASI BELEDİYESPOR’A HAYIRLI OLSUN 

Dilovası İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, “Spor adına güzel bir günde bir aradayız. Çolakoğlu Metalurji’nin önemli bir desteği ile ilçemizin güzide takımlarından Dilovası Belediyespor, ilerleyen süreçte hedeflerine daha hızlı ulaşacaktır. Bizde elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışarak Dilovası Belediyespor’umuza ve diğer takımlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Yapılan imza töreninin Dilovası Belediyespor’a ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

GENÇLERİMİZİ VE SPORU DESTEKLEYECEĞİZ 

Çolakoğlu Metalurji İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Kazım Selim Özkan, “Çolakoğlu Metalurji olarak spora katkı yapmak, sporu desteklemek, bizim için çok önemlidir. Yaklaşık 5 yıldır Dilovası Belediyespor’umuza destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah daha uzun süreler bu desteği sürdürmeye devam edeceğiz. Bir süredir Dilovası’na yönelik çalışmaların içerisinde bulunan biri olarak burada ki enerji ve heyecanı gördükçe çok motive oluyorum. Bizde elimizden geldiğince bu tür çalışmaları desteklemeyi hedefliyoruz. Spor ile alakalı desteklerimiz sadece bu noktada kalmayacak. Kendi içimizde de bu tür çalışmalar yapıyoruz. İnşallah ilerleyen süreçte onları da sizlerle paylaşmış olacağız. Amacımız spor ile birlikte bölgeye sportif, sosyal ve kültürel yaşantısına katkıda bulunmaktır. Sporun toplumun ve kentin gelişiminde, gençlerin gelişiminde ve ruhuna kattığı enerjiyi, kardeşlik ve aile olma duygusuna katkısını da bilerek, gençlerimizin sağlıklı ve karakterli bireyler olması içinde önemli bir adım olduğunu biliyoruz. Onun için sporu çok önemsiyor ve destek olmaya gayret ediyoruz” dedi. 

GENÇLERİMİZİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYORUZ 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise yaptığı konuşmasında “Dilovası, bilindiği üzere sanayi kenti… Ayrıca; tarih ve kültür kentidir. Biz, bununla birlikte eğitime ve spora çok önem vererek, gençlerin kendilerine olan öz güvenini artırmaları ve sağlıklı ve bilinçli bir toplumun gelişmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyor, sportif alanda da adımızı duyurmak istiyoruz. Dilovalı gençlerimize layık oldukları değer verildikten sonra, nasıl yıldızlar yetiştiğini hep beraber görüyoruz. Geçtiğimiz yıl; eğitimden-spora birçok alanda Türkiye’de başarılı olan gençlerimizi gördük. Onun içinde biz gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Tabi gençlerimizi desteklemek içinde önemli bir bütçeye ihtiyaç var. Allah’a şükür ki ilçemizde ki OSB’lerimiz ve sanayicilerimizde bizi yalnız bırakmıyor, bu anlamda üzerlerine düşeni yapmaya çalışıyorlar.  Destekleri ile, gençlerimizin eğitimde ve sporda başarılı olmaları için büyük katkı sunuyorlar. Ben tüm OSB yönetimlerimize ve sanayicilerimize teşekkür ediyorum. 

SPORTİF YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR   

Göreve geldiğimiz günden bu yana, Büyükşehir Belediyemiz ve hükümetimizle birlikte ilçemizde ki sportif alanların geliştirilmesi için yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzu açtık. Bir tane de Tavşancıl’ımıza yapıyoruz. Dilovası Stadı’mızı yeniledik. Diliskelesi’ne yeni bir spor tesisi yaptık. Bunlar gibi birçok tesis çalışmamız devam ediyor.  

BAŞARI SİZİN ELİNİZDE 

Tabi biz gençlerimiz için çalışırken, kendilerinden de isteklerimiz var. Kötü alışkanlıklardan uzak durun. Spora yönelin ve asla eğitiminizi aksatmayın. Biz sizin için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Yeter ki siz başarılı olun ve kendinize güvenin. Unutmayın, başarı sizin elinizde.   

ÇOLAKOĞLU AİLESİNE TEŞEKKÜR 

Çolakoğlu Metalurji A.Ş. yönetimine ve ailesine ilçemize yaptıkları katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu desteklerinin ardından Dilovası Belediyesporumuz daha başarılı olacaktır. İlçemizde ki sportif çalışmalarla gençlerimizin önünü açan İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Murat Babaoğlu’na da çok teşekkür ediyorum” dedi.     

GÜNÜN ANISINA FORMA HEDİYE EDİLDİ 

Konuşmaların ardından Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç tarafından, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, MHP İlçe Başkanı Ali Demiray, Çolakoğlu Metalurji İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Kazım Selim Özkan, Çolakoğlu Metalurji Kurumsal İletişim Müdürü Seda Demirel Yıldırım ve İletişim Koordinatörü Enis Şener’e, Meclis üyeleri adına Burhan Turgut’a günün anısına forma hediye etti. 

İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ  

Ardından imza törenine geçildi. İmza töreninde Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çolakoğlu Metalurji İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Kazım Selim Özkan, Dilovası Belediyepsor Kulüp Başkanı Recep Laç ve Çolakoğlu Metalurji İletişim Koordinatörü Enis Şener ana sponsorluk için hazırlanan protokolü imzaladılar. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑