parkinnn

Kültür

Darıca 1. Gençlik festivali büyük ilgi gördü

Darıca Trabzonlular Derneği tarafından organize edilen 1. Gençlik festivaline büyük ilgi gösterildi.

12 Eylül 2022 Saat: 14:05
Darıca 1. Gençlik festivali büyük ilgi gördü
Darıca 1. Gençlik festivali büyük ilgi gördü

Şener GYD ana sponsorluğunda Darıca Millet bahçesi antik sahnede gerçekleşen festivalde; Serkan Aydın, Anıl ve Azam sahne aldı.

 

Gençlik festivaline Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra, Gebze Belediye Başkanvekili Selamet Güner, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ufuk Acay, Şehin Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen, siyasi parti temsilcileri mahalle muhtarları ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

BAŞKAN SAĞLAM TEŞEKKÜR ETTİ

Darıca Trabzonlular Dernek Başkanı Umut Sağlam gecenin açılışında yaptığı konuşmada davete katılan herkese teşekkür etti. Başkan Sağlam, Darıca Trabzonlular derneği olarak organize ettiğimiz 1. Gençlik şölenimize hoş geldiniz. Bu yıl ilk kez organize ettiğimiz bu gençlik şölenini her yıl nasip olursa tekrar yapmayı planlıyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda bizlerin yanında olarak yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. ”dedi.

ANA SPONSOR ŞENER GYD

Gecenin ana sponsoru Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz ise yaptığı konuşmada katılan herkese ve geceyi düzenleyen Darıca Trabzonlular Derneği başkanı Umut Sağlam ve yönetime teşekkür ederek, herkese iyi eğlenceler diledi.

Gece’de konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ise gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

BAŞKAN BIYIK MÜJDE VERDİ

Programda konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’da dernek başkanı               Umut Sağlam ve yönetimine Gençlik şöleni organizasyonunu düzenledikleri için teşekkür ederken, Darıcalılara müjde verdi. Başkan Bıyık, Darıca’ya yaptığımız bu millet bahçesine bir yenisini daha ekliyoruz. İhalesi yapıldı. Önümüzdeki günlerde çalışmalara başlıyoruz. Darıca’da millet bahçelerinde vakit geçirebileceğiniz yerler artacak. ’dedi.

SANATCILAR COŞTURDU

Bölgemizin sevilen sunucularından Orhan Kanca’nın sunumu ile gerçekleşen Darıca Trabzonlular Derneği 1. Gençlik şöleninde ilk olarak Anıl ve Azam kardeşler sahne aldı. Anıl ve Azam kardeşler performansları ile davetlileri coşturdu. Anıl ve Azam kardeşlerin ardından ise sahne alan Serkan Aydın, birbirinden güzel parçalar seslendirerek, gençlik şölenine katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑