Ana Manşet Reklam

Eğitim

Darıca’da anneler mutlu, çocuklar mutlu

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla kadınların taleplerini yerine getirmek amacıyla oluşturulan Sırasöğütler’deki Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi’nin üst katında çocuklar oyun oynarken anneleri ise alt

6 Eylül 2021 Saat: 12:18
Darıca’da anneler mutlu, çocuklar mutlu
Darıca’da anneler mutlu, çocuklar mutlu

Vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, özellikle kadınların yoğun talebi sonrası hem anneler hem de çocukların aynı anda spor yapıp vakit geçirebileceği alanları hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla faaliyete başlayan Sırasöğütler mahallesindeki Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi, hem annelere hem de çocuklara aynı anda hizmet veriyor. Kadın ve Çocuk Spor Merkezi’nin içerisinde oluşturulan oyun alanında Darıcalı minikler uzman eğitmenler tarafından eğlenceli vakit geçirirken anneleri de aynı şekilde spor yapıyor.

ANNELER DE ÇOCUKLAR DA MUTLU

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın özel önem verdiği ve kadınlarla çocukların birlikte eğlenceli vakit geçirdiği Kadın ve Çocuk Spor Merkezi, kısa sürede yüzlerce kadın ve çocuğun yeni adresi haline geldi. Anneler ve çocukların birbirinden ayrılmadan aynı anda mutlu oldukları bir ortamı hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek için canla başla çalışıyoruz. Özellikle kadınlardan böyle bir talep vardı. Spor yapmak isteyen ancak çocuklarını emanet edecek yer bulamadıklarını söyleyen kadınlar için bu spor salonunu faaliyete geçirdik. Burada sadece kadınlar ve çocuklar olacak. Kadınlar alt katta spor yaparken çocukları da üst katta eğitim ve eğlence alanımızda vakit geçiriyor. Böylece kadınlar gönül rahatlığıyla diledikleri zaman spor yapabiliyor. Burasını sadece bir spor salonu olarak değil aynı zamanda kadın ve çocuk yaşam alanı olarak planladık. Onların mutlu olması bizim için en değerli olan şey” diye konuştu. Darıcalı kadınlar da çocuklarıyla birlikte gönül rahatlığıyla spor yapma imkanı buldukları için Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑