parkinnn

Yaşam

Darıca’da mevsimsel ağaç budama çalışmaları devam ediyor

Darıca Belediyesi ağaçların sağlıklı bir şekilde gelişmesi ve kış aylarında olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için ağaç budama çalışmalarına devam ediyor.

14 Ocak 2021 Saat: 14:43
Darıca’da mevsimsel ağaç budama çalışmaları devam ediyor
Darıca’da mevsimsel ağaç budama çalışmaları devam ediyor

Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından her yıl düzenli olarak yürütülen budama çalışmaları başladı. Mahalle mahalle programlanan budama çalışmaları ilkbahar aylarına kadar devam edecek. Ağacın ömrünün uzatılması, estetik görüntüsünün ve hastalıklara karşı direncinin arttırılması amacıyla yapılan budama çalışmaları kapsamında Darıca Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde cadde kenarları, sahil kenarları ve parklarda bulunan ağaçların budama işlemlerini gerçekleştiriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra sahil ve caddelerde çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Şehrin belirli noktalarında gerçekleştirilen çalışmalarla kamuya açık alanlar daha estetik bir görünüme kavuşturulması sağlanıyor. Çalışmalar sırasında gerek halk sağlığı gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑