parkinnn

Eğitim

Darıca Final Boş Durmuyor

Kurucu Genel Müdür Murat Kaya'nın başında olduğu eğitim kurumu, öğrenci ve velileri sosyal ve kültürel alanlarda da yalnız bırakmıyor.

21 Kasım 2019 Saat: 15:13
Darıca Final Boş Durmuyor
Darıca Final Boş Durmuyor

 

(GÖLGE) Öğrencilerine sosyal ve kültürel alanlarda katkı sunanmayı gelenek haline getiren  Darıca Final Eğitim Kurumu, bu kuralına hız kesmeden devam ediyor.

Eğitim camiasının tanınmış ismi öğretmen Murat Kaya'nın kurucu genel müdürü olduğu Darıca Final, geçtiğimiz günler öğrencilerine Kapadokya gezisi düzenledi.  Sabahın erken saatlerinde uçan balon gösterilerini izleyen öğrenciler gezi boyunca unutulmaz dakikalar yaşadılar. 

ÖĞRENCİLER KİTAP SEÇTİ, KİTAP ALDI

Diğer yandan öğrenci ve velileri  İstanbul'da TÜYAP'da gerçekleşen 38. İstanbul Kitap Fuarı'na götüren Darıca Final yönetimi, bu çalışmalarıyla da velilerin takdirini aldı. Fuarda Final Yayıncılık ve Final Kültür Yayıncılık Standlarını  da ziyaret eden kafile,  genel merkez yöneticileri Emine Kaya Eren , Zeynep Özen ve tüm Final görevlileriyle sohbet edip yayınlanan yeni eserlerden aldılar.  Öğrencilerin kitaplarla buluşması,kitap seçmesi,kitap alması ,kitaplarla ilgili sorular sorması açısından çok anlamlı ve önemli bir gün olarak değerlendirildi. 

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YANLIZ BIARKILMADI

Öte yandan Cumhuriyet Bayramı'nda düzenledikleri kutlama  etkinliği ve Genel Müdür Murat Kaya'nın günün anlamını belirten etkili konuşması sıcaklığını korurken,  Darıca Final Okulları ''02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'' kapsamında farkındalık yaratmak İçin oluşturulan etkinliklerde  yer aldılar. 

Rehber öğretmeni Benan Ergün  rehberliğinde “Maskeni Tak Lösemili Çocuklara Umut Ol” başlığı altındaki etkinliğe lösemili çocukların yanında olduklarını gösteren öğrenciler farkındalık yürüşü yaptılar. Ardından Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Elena Yaşar’ın katılımıyla gerçekleştirilen seminerde ,'' lösemi nedir? Löseminin nedenleri nelerdir? Hijyen ve temizliğin önemi ''  ayrıntılı bir şekilde öğrencilere aktarıldı. Ayrıca takılan maskelerin tedavi sürecinde ki öneminden bahseden Dr. Elena Yaşar, daha sonra öğrencilerin sorduğu soruları cevapladı. Konuşmasında ''Lösemi bulaşıcı değildir, iyilik bulaşıcıdır. '' diyen Yaşar, katılımcılardan bolca alkış aldı. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑