Ana Manşet Reklam

Güncel

DEMOKRASİ VE DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ YARA ALMAYA DEVAM EDİYOR

ASİAD – Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği ve TPP – Türkiye Patronlar Platformu Genel Başkanı Ömer Faruk BAŞARAN, son 24 saatte siyasetçilere ve gazetecilere yapılan saldırıları sert bir dille kınadı. “Saldırılar demokra

16 Ocak 2021 Saat: 12:36
DEMOKRASİ VE DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ YARA ALMAYA DEVAM EDİYOR
DEMOKRASİ VE DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ YARA ALMAYA DEVAM EDİYOR

ASİAD – Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği ve TPP – Türkiye Patronlar Platformu Genel Başkanı Ömer Faruk BAŞARAN, son 24 saatte siyasetçilere ve gazetecilere yapılan saldırıları sert bir dille kınadı. “Saldırılar demokrasimize yapılmıştır. Demokrasi ve düşünce özgürlüğümüzü hedef alan ve sistematik olduğu aşikâr olan bu girişimler, hukuk devleti olan Türkiye’mizi yıprattığı gibi, devletin kurum ve kuruluşlarına olan güveni de sarsmaktadır. İş dünyası olarak bu gidişattan son derece rahatsız olduğumuzu söylemek istiyorum” diyen Başaran, Hükümetten faillerin bir an evvel bulunmasını istedi.

Türkiye'de 24 saat içinde üç ayrı isme yönelik yaşanan saldırılara sessiz kalmanın mümkün olmadığını ifade eden Başaran, “Muhalif olsun olmasın, bir ülkede siyasiler, gazeteciler, avukatlar, doktorlar, kadınlar uluorta saldırıya uğrayabiliyor ve failleri bulunamıyorsa, çok ciddi sıkıntı var demektir. Bu tür saldırılar toplumsal psikolojimizin yanı sıra, iş hayatımızı, ekonomimizi, hatta geleceğimizi etkiler. Dolayısıyla Hükümet bu konuyu çözmelidir. Artık Türkiye’de hiç kimsenin düşüncesi, mesleği, inancı sebebiyle saldırıya uğramasını istemiyoruz” diyen Başaran, başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere tüm yetkileri görev başına davet etti.

Başaran, saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, KRT TV programcısı Avukat Afşin Hatipoğlu ve Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu’na geçmiş olsun dileklerini de iletti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑