Ana Manşet Reklam

Spor

DGB Covid'ten geçti

Darıca Gençlerbirliği Futbolcuları, Basketbolcuları ve Teknik Kadrosu Merkez Prime Hastanesi’nde Sağlık Kontrolünden Geçti!   Darıca Gençlerbirliği’nde futbolcuların, basketbolcuların ve teknik kadronun 2020 – 2021 sezon başı

19 Eylül 2020 Saat: 13:46
DGB Covidten geçti
DGB Covid'ten geçti

Darıca Gençlerbirliği Futbolcuları, Basketbolcuları ve Teknik Kadrosu Merkez Prime Hastanesi’nde Sağlık Kontrolünden Geçti!

 

Darıca Gençlerbirliği’nde futbolcuların, basketbolcuların ve teknik kadronun 2020 – 2021 sezon başı çalışmaları kapsamında sağlık kontrolleri Merkez Prime Hastanesi’nde gerçekleştirildi.

 

Darıca Gençlerbirliği sporcularının ve teknik kadronun kapsamlı sağlık değerlendirmeleri alanında uzman doktorların denetiminde Merkez Prime’ın çağdaş teknolojik imkanlarıyla yapıldı. Yeni sezon öncesi sağlık değerlendirmesine gelen sporcuların kontrollerinde kan tahlillerinin yanı sıra Akciğer Grafileri ve EKG’leri çekilerek Efor testleri yapıldı.Sporcular,Kardiyoloji, Dahiliye, Kulak Burun Boğaz, Genel Cerrahi, Ortopedi ve Göz Sağlığı Birimleri’nde de detaylı muayene oldular. İşlemleri tamamlanan sporcuların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

Darıca Gençlerbirliği sporcuları Merkez Prime Hastanesi’nin deneyimli tıbbi kadrosuyla hijyen koşullarında verdiği nitelikli ve “hasta odaklı” sağlık hizmetinden memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Merkez Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Höbek, Darıca Gençlerbirliği’ne sağlık hizmeti sunmaktan dolayı mutluluk ve onur duyduğunu ileterek yeni sezonlarında sporculara başarılar diledi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑