Ana Manşet Reklam

Spor

Diliskelesi Spor Tesisi açılışa hazırlanıyor

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Diliskelesi gençlerine sözünü verdiği Diliskelesi halı saha ve sosyal tesisi inşaatı bitme aşamasına geldi.

21 Mart 2021 Saat: 13:11
Diliskelesi Spor Tesisi açılışa hazırlanıyor
Diliskelesi Spor Tesisi açılışa hazırlanıyor

Tesis, önümüzdeki ay görkemli bir açılışla hizmete başlayacak. 

 Başkan Şayir’in Diliskelesi Mahallesi’ne yaptığı ziyaretlerde gençlerin önemli bir bölümünün talebi olan Diliskelesi kapalı halı saha ve sosyal tesisi inşaatında çalışmalar son aşamaya geldi. 

SPOR TESİSİNİ İNCELEDİLER 

Açılış öncesi son hazırlıkları için Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Kocaeli İl Spor Müdürü İbrahim Aktürk, Spor Hizmetleri İl Müdürü Ziya Ülhak Sarıgül, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu önceki gün tesislere giderek incelemelerde bulundular. 

FİTNES SALONU VE KAFETERYADA YAPILDI 

2 bin metrekare alan üzerine yapılan ve önümüzdeki haftalarda açılacak olan Diliskelesi Spor Tesisi’nde iki katlı aktivite alanı da yer alacak.  

Tesisin alt katında fitness salonu, soyunma odaları ve duşlar üstünde de kafeterya ve teras bölümü yer alacak. 180 kişilik oturma kapasiteli halı sahanın zemini ve çevre düzenlemesi de biterken son rötuşları yapılıyor. 

GENÇLERİMİZ İSTEDİ BİZ YAPTIK’ 

Nisan ayı ortasında açılışı yapılması beklenen spor tesisiyle ilgili bir açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmalarına başladığımız spor tesisimizde sona doğru geldik. Gençlerimizin yoğun isteği sonrası çalışmasına başladığımız ve bitirdiğimiz halı saha ve spor tesisimizi inşallah önümüzdeki ay hep birlikte açacağız. Hedefimiz spor ile Yükselen Şehir Dilovası'nı el biriliği ile kurmaktır. Nisan ayında gençlerimizle birlikte ilk maçımızı oynayarak açılışını yapacağız” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑