Ana Manşet Reklam

Sağlık

Dilovası 112 Acil Servisi Mahkemeye Verildi!

Dilovası Merkez’de vatandaşlara hizmet etmek için kurulan Toplum Sağlığı Merkezi – İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Dilovası 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binasında akıl almaz durum yaşandı.

24 Kasım 2016 Saat: 17:22
Dilovası 112 Acil Servisi Mahkemeye Verildi!
Dilovası 112 Acil Servisi Mahkemeye Verildi!

Dilovası’nda akıllara durgunluk verecek olay yaşandığı iddia edildi. Dilovası’nda merkezde hizmet veren Toplum Sağlığı Merkezi – İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Dilovası 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binasında akıl almaz durum yaşandı. İddialara göre SGK aynı bina da hizmet verdiği Dilovası 112 Acil Sağlık Hizmetleri biriminin gereken kirayı ödemediği için mahkemeye verdi. Mahkeme sonunda binanın üçüncü katı boşaltıldı.  

MAHKEMEYE VERİLDİ

Dilovası merkez de bulunan binanın birinci katında Aile Sağlığı Merkezi hizmet verirken, ikinci katta Toplum Sağlığı bağlı Birimler hizmet veriyordu. En üst katta ise Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmet veriyordu. Binanın en üst katı SGK’ya ait olduğu iddia edilirken burayı kullanan birimler kira ödemedikleri için mahkemeye verildi.

İKİ KURUM KARŞI KARŞIYA GELDİ

İki devlet kurumu karşı karşıya geldikleri mahkeme sonrasında Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binanın üçüncü katını boşaltarak ikinci kata inmek zorunda kaldı. Binanın üçüncü katı boş dururken, ikinci katta adete üst üste hizmet üretilmeye çalışılıyor. İki kurum arasında yaşanan bu anlaşmazlık vatandaşa üretilen hizmetlerin de sekteye uğramasına neden oluyor. Bu durumun nasıl düzeltileceği ise merak ediliyor.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑