parkinnn

Güncel

Dilovası Ağrılılar Derneği 2 bin çocuğu sevindiriyor

Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Şerif Bozkurt ve yönetimi bayram öncesi ihtiyaç sahibi 2 bin çocuğa kıyafet dağıtarak çocukların bayram sevincine ortak oldular.

7 Temmuz 2022 Saat: 13:00
Dilovası Ağrılılar Derneği 2 bin çocuğu sevindiriyor
Dilovası Ağrılılar Derneği 2 bin çocuğu sevindiriyor

Göreve geldiği günden bu güne kadar yaptığı sosyal çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Şerif Bozkurt ve yönetimi yine örnek bir çalışmaya imza atıyor.

2 BİN ÇOCUĞU SEVİNDİRDİLER

Dilovası Ağrılılar Derneği yönetimi özenli ve yoğun bir çalışma ile kurban bayramı öncesi ilçede ki 2 bin çocuğa giyim yardımında bulunarak onları sevindirdi. Önceki gün Dernek Başkanı Şerif Bozkurt ve yönetimi hazırladıkları giyim eşyalarını önce Ağrı Köy ve İlçe Dernek yönetimlerine daha sonra da mahalle mahalle gezerek vatandaşlara dağıtmaya başladılar. Kurban Bayramı öncesi örnek çalışmaya imza atan Bozkurt ve yönetimi gittikleri her yerde vatandaşlar tarafından takdirle karşılandılar.

DİLOVASI VE GEBZE ENGELLİLER DERNEĞİ ÇOCUKLARI UNUTULMADI

Başkan Bozkurt ve yönetimi ayrıca Dilovası Engelliler Derneği Başkanı Samet Elden ve Gebze Engelliler Derneğini de ziyaret ederek derneğe kayıtlı çocuklarından bu yardımlardan yararlanmaları için belli miktarda dernek yönetimlerine yardım paketlerini teslim ettiler.    

PAYLAŞMAYI İLKE EDİNDİK

Yapılan yardımların ardından Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Şerif Bozkurt  mutluluğunu şöyle ifade etti.“Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman halkımızın hemşerilerimizin iyi gününde kötü gününde yanlarında olmaya, onların acılarına ve mutluluklarına ortak olmaya özen gösterdik. Gönüllülük esasına dayalı olarak yaptığımız dernekçiliğin hakkını verebilmek için çalışmalar yaptık yapmaya da devam edeceğiz. İnsan olabilmenin, kardeş olabilmenin duygusu ile paylaşmayı kendimize ilke edindik.  İhtiyaç sahiplerini tespit edip hizmet etmeye ve paylaşmaya, onların mutluluğu adına çalışmalar yapmaya gayret gösteriyoruz.’

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUYLA MUTLU OLUYORUZ

Dernek yöneticilerimiz ve iş adamlarımızın da desteği ile hazırladığımız giyim malzemelerini mübarek Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırmanın sevincini yaşıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın her daim mutlu olmalarını istiyoruz. Onları mutlu görmek bizleri mutlu ediyor. Bayram öncesi başlattığımız giysi yardımı ile çocuklarımızın  mutluluklarına sebep olabildiysek ne mutlu bize. Şimdiden tüm halkımızın, hemşerilerimizin ve çocuklarımızın bayramını kutluyorum.”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑