parkinnn
DUAYEN / Ercan SARIÇAM
DUAYEN / Ercan SARIÇAM

El Kaide’den FETÖ’ye

26 Ağustos 2016 Saat: 14:39

Bugün Cizre… Dün Diyarbakır, Gaziantep, Van, Elazığ vs.

Dikkat ediyorsanız kalleş ve hain terör saldırılarının tırmanışı 15 Temmuz’dan sonrasına denk geliyor. Demokrasi ve milli iradeye diş geçiremeyen hainler, bu kez elbirliğiyle amaçlarını gerçekleştirmek derdindeler ki, nafile.

Neden hızlandı Terör?

Bu sorunun yanıtı zaten yukarıdaki paragrafta var.

Yine de açalım…

Bugün  Cizre’de 11 polisimizin şehit edilmesi, dikkat çekene noktalarda  tuzaklamaların yapılması belki son olmayacak bugün için, ama kendi sonlarını getirecek bir başlangıç olacağından kimse şüphe duymamalı. Zira Türkiye; içinde barınan  her mezhep ve etnik kökenle güçlü bir ülkedir. Bu kardeşliği bozmak isteyen kalleşlerin sonunun geldiği artırılan eylemlerle aşikardır. Son çırpınışlarının fayda etmeyeceğini kendileri de biliyor.

Bugün ülkemiz,  ne kadar terör örgütleri varsa top yekun savaş halindedir. Ve bugün ‘’ terör  nasıl hortladı, sebepleri neydi? ‘’ sorularıyla vakit geçirmektense, terörün kökünü kazmak için dirlik, birlik içinde olma vaktidir.

15 Temmuz’da amaçlarına ulaşamayan kalleşlerin koalisyonudur bugün geldiğimiz nokta.  PKK, IŞİD, YPG, DAİŞ, FETÖ gibi cani  terör örgütleri ve onları besleyen ‘üst akıllar’ , tıpkı kurtuluş savaşı öncesi görüntü veriyorlar. İngiliz, Alman, Rus, Yunan kuşatmaları gibi. Tüm bunlara rağmen hatırlatmakta yarar var; bizler ‘’Ya istiklal ya ölüm’  desturuyla şanlı bayrağımızı muhafaza etmiş bir milletiz.

Gelelim asıl konumuza…

El Kaide’yi bilirsiniz. Usame bin Ladin isimli terörist başının kurduğu terör örgütü. Afganistan’da doğan, değişik ülkelerde hortlayan, kendi dinine mensup insanları acımadan katleden cani bir örgüttü. ABD’nin ikiz kulelerine kamikaze gerçekleştikten sonra ABD’nin terör  listesine aldığı bir örgüt.

Bugün Türkiye’nin başına tebelleş olan FETÖ  terör  örgütü ile El Kaide arasında hiçbir fark yoktur. İki örgütte din çıkışlı, istismarcı, aslından dinden uzak  şeytani ruh içindedirler.

FETÖ veya PKK …

IŞİD, DAİŞ veya YPG… El ele vermiş olan bu kalleş ve hainlerin güçleri ne  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı , ne de bağımsız, demokratik, özgür Türkiye’yi devirmeye, bölmeye, parçalamaya yetmeyecektir.

Söylemek istediğim şu: Hani şu Ladin vardı ya Ladin.. Şimdi bu Usame’nin esamesi var mı? Yok. O olmayınca El Kaide kaldı mı? Yok.

E o halde getirin şu FETÖ’yü , ya da Ladin gibi eyleyin sonunu, bakın ne FTÖ kalır, ne de FETÖ’cü.. Bilmem anlatabildim mi?

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

TGF, GEBZE ve BAŞARI22 Nisan 2024 Saat: 16:33
31 Mart30 Mart 2024 Saat: 15:13
Tüm Yazıları
Yukarı ↑