parkinnn
DUAYEN / Ercan SARIÇAM
DUAYEN / Ercan SARIÇAM

Kaymakam Kara'nın Hassasiyeti..!

4 Ekim 2020 Saat: 23:13

''Devlet, her daim 18'liktir '' diyoruz ya. Devlet, uyumaz, acıkmaz, evlatları arasında ayrım yapmaz ve Devlet, şefkatini her şartta vatandaşı üzerine şemsiye gibi örter, korur.
Devlet , bu işte.
Devlet'in adaletini , vatandaşı koruma ve kollama duyusunu bu akşam Darıca Kaymakamı Yüksel Kara bir kez daha gösterdi bizlere. ''Devlet, işte böyle bir şey , devletimiz her şeyimiz.'' dedirttirdi.
Ve bizler de ''İyi ki duyarlı, bilinçli, titiz devlet adamlarımız var.'' dedik. Tıpkı Darıca Kaymakamı Yüksel Kara gibi..
Yazdığımız yazının üzerinden henüz 30 dakika bile geçmemişti. Kaymakam Kara, tüm hassasiyeti, nezaketi ve devlet adamlığı sorumluluğuyla konuya parmak bastı.
Bize gelen fotoğraflı bir şikayeti yansıtmıştık.
Darıca Millet Bahçesi'nde MASKESİZ devriye atan bekçilerin, MASKESİZ vatandaşlara tutanak tuttuğunu, tepki gördüklerini yansıtmıştık.
Yanlış ki ne yanlış. !
Henüz yazımızın mürekkebi kurumamıştı ki, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'dan iki satır açıklama geldi.
Diyor ki Sayın Kaymakam ; ''Ercan bey,ilgili problemi inceleme talimatı Emniyet Müdürümüze verildi. Şikayet titizlikle incelenecek.''
Olay bu işte..
Pandemi'nin kol gezdiği günlerde, milletçe seferber olduğumuz, her gün yeni canlar verdiğimiz, Cumhurbaşkanımızdan Sağlık Bakanımıza , Kaymakamdan Belediye Başkanına , titizlikle mücadele ettiğimiz o illet virüsten kurtulmak için dualar ederken , örnek olması gerekenlerin sorumsuzluğu da af edilmemelidir.
İşte Kaymakam Kara bu mesajı verdi. ''Maskesini takmayan bekçi değil , kim olursa olsun gerken yapılacaktır '' demek istedi.
Farkında mısınız; milletçe adeta bir kurtuluş savaşı ruhuyla mücadele ediyoruz Pandemi ile. Devletimizin en tepesindeki erk hergün kendini paralıyor. Sağlık Bakanı sadece elini değil , vücudunu taşın altına koymuş durumda. İlçe kaymakamları, belediye başkanları , sağlık müdürleri, sağlık çalışanları cansiper olmuş haldeler.
Ve tek derdimiz Mesafe, Maske , Temizlik.
Buna elbette herkes uyacak ki, virüs belasını öyle yenelim. Yani hiç bir kimsenin , '' Ben polisim, bekçiyim, devlet memuruyum. Maskesiz dolaşırım.'' deme hakkı ve imtiyazı yok. Olamaz da.
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'nın hassasiyeti ve duyarlılığı bizi bir kez daha umutlandırdı. Bizim devletimiz bu işte. O nedenle, Kaymakam Bey'e teşekkür ederken, temizlik, maske ve mesafeli günlerin el birliğiyle üstesinden geleceğimize inancımızın tam olduğunu yinelemek istiyorum.
İyi ki, devletimiz var. Teşekkürler Kaymakam Bey.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

31 Mart30 Mart 2024 Saat: 15:13
Tüm Yazıları
Yukarı ↑